Kantor Pusat Perusahaan:

Karman Kaséhatan, Nyarita.

Kontak Umum:
19255 San Jose Avenue
Kota Industri, CA 91748
Catetan: Karman tiasa nampi pangasilan di Perusahaan kami markas gede

Jumlah fax

Klik di dieu

Fax: (626) 581-2335

Dinas Pelanggan sareng Departemen Pangulangan:

Jam Operasi: 8:30 am - 5:30 pm (PST)
Email Layanan Pelanggan:
Balik Email:
PENGGUNA malik IEUH pikeun patarosan anu sering ditaros
Milarian panyadia di daérah anjeun malik IEUH

PENGGUNA malik IEUH kanggo pengembalian & inpormasi garansi

Panyadia malik IEUH pikeun mulih & na IEUH kanggo inpo garansi

Catetan: Karman moal nampi pengembalian anu teu diidinan tanpa RMA anu diterbitkeun sateuacanna (Otoritas Mulang Balik deui).
Punten gunakeun formulir di handap pikeun ngirim patarosan, koméntar atanapi masalah.

Taros Kami

    Ngaran kahiji (diperlukeun)

    Ngaran panungtungan (diperlukeun)

    Surélék anjeun (diperlukeun)

    Nomer Telepon (diperyogikeun)

    Patarosan atanapi Koméntar (diperyogikeun)

    Punten Masukan Téks tina Gambar Di handap ieu (diperyogikeun)
    Pikeun nganggo CAPTCHA, anjeun kedah CAPTCHA bener Basajan dipasang plugin.