Ngan ukur milih Mayar Engke di Checkout di jutaan toko online sareng bagi pamayaran anjeun dina 4 - hiji unggal dua minggu. Éta bébas bunga, teu aya pangaruh kana skor kiridit anjeun sareng dirojong ku PayPal.*

Naon Pay dina 4?

Pay in 4 mangrupikeun fitur anu ngamungkinkeun anjeun ngabagi pameseran kana 4 pamayaran, kalayan pangmayaran sateuacanna nalika transaksi sareng 3 pangmayaran anu salajengna dilakukeun unggal 2 minggu saatosna. 

 

Naha kuring bakal tiasa nganggo Pay in 4?
Kami nawiskeun Pay in 4 kana jumlah anu langkung seueur pikeun palanggan AS kami. Kasadiaan gumantung kana kaayaan anjeun sareng anjeun kedah sahenteuna 18 taun (atanapi umur mayoritas di nagara anjeun) pikeun ngalamar. Anjeun ogé kedah gaduh akun PayPal dina kaayaan anu saé atanapi muka rekening PayPal dina raraga aplikasi. 

Mayar dina 4 henteu sayogi pikeun padagang sareng barang anu tangtu. Upami anjeun milih Pay in 4 salaku padika pembayaran anjeun nalika anjeun mariksa PayPal, anjeun bakal nyandak prosés aplikasi. Anjeun bakal kéngingkeun kaputusan langsung tapi henteu sadaya jelema bakal disatujuan dumasar kana pamariksaan internal kami.

Kumaha kuring tiasa mayar sareng Pay dina 4?
Kantun milih mayar nganggo PayPal nalika anjeun balanja online sareng upami éta transaksi anu cocog, anjeun bakal ningali Pay in 4 salaku salah sahiji metode pembayaran anu sayogi. Kantun ngalamar rencana Pay in 4 dina sababaraha léngkah, kéngingkeun kaputusan instan, sareng bérés mariksa.

Jumlah beuli naon anu cocog pikeun Pay dina 4?
Anjeun tiasa nganggo Pay in 4 kanggo nilai karanjang balanja anu cocog antara $ 30 dugi ka $ 1,500. 

Naon istilah sareng kaayaan pikeun rencana Pay kuring dina 4?
Anjeun kedah maca perjanjian pinjaman Pay anjeun dina 4 rencana sateuacan anjeun ngalebetkeun lamaran anjeun. Anjeun bakal ningali tautan kana perjanjian pinjaman nalika anjeun milih daptar Pay in 4 dina pamayaran. Anjeun ogé bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngaunduh perjanjian pinjaman. 

Sakali rencana anjeun dimimitian, kami bakal ngintunkeun anjeun email anu ngagaduhan inpormasi penting ngeunaan Pay in 4 rencana anjeun, kalebet cara milarian perjanjian pinjaman anjeun.

Naha aya biaya anu aya hubunganana sareng Pay in 4?
Teu aya biaya pikeun milih mayar sareng Pay dina 4, nanging upami anjeun telat sareng pamayaran anjeun tiasa ditagih biaya telat.

Sabaraha lami atuh Pay dina 4 rencana bakal dugi?
Rencana individu anjeun bakal lepas sakedik langkung 6 minggu total. Pangmayaran pambayaran bakal dibayar dina waktos transaksi sareng 3 pangmayaran salajengna bakal dilaksanakeun unggal 15 dinten saatosna. 

Dimana kuring tiasa mayar sareng Pay dina 4?
Pay in 4 sayogi pikeun dianggo dina padagang anu dipilih dimana PayPal ditampi. Transaksi tiasa dilakukeun dina sadaya mata uang anu didukung PayPal, sanés ngan ukur USD. Pikeun transaksi anu sanés dina USD, PayPal bakal sacara otomatis ngarobih jumlah urus kana USD saatos ka Checkout sateuacan nyayogikeun anjeun sareng Pay in 4 plan. Muatan konvérsi mata uang bakal diterapkeun sakumaha anu diatur dina anjeun Pasatujuan Pamaké PayPal.

OR

Meunang Henteu Minat upami dibayar sapinuhna 6 sasih pameseran $ 99 atanapi langkung nalika anjeun mariksa PayPal Credit.

Bunga bakal ditagihkeun kana rekening anjeun ti tanggal pamésan upami kasaimbangan henteu dibayar sapinuhna dina jangka waktu promosi. Pangmayaran bulanan minimum diperyogikeun.

Matuh ka persetujuan kiridit. 

"Karman Podomoro mangrupikeun produsen inovasi korsi roda utama di nagara urang"

Pariksa laris kami!

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
$109.00
Dijual!

Korsi Roda

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Dijual!

Korsi Roda

802-DY - 30 lbs

$185.00
Dijual!

Korsi Roda

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO hiber-TP 18

$870.00
Karman nyayogikeun garis lengkep tina korsi roda, tukang leumpang, rollator, korsi roda & skuter, korsi roda nangtung, régulator oksigén, kaamanan kamar mandi sareng produk perawatan bumi anu sanés.

Ngeunaan Produk Podomoro Karman

Korsi Roda Manual sareng Daya

At Karman®, urang gaduh langkung ti 100 model, jinis, variasi korsi roda kanggo milih. Kami gaduh seueur pilihan Korsi Roda, kaasup Korsi Roda Angkutan, Korsi Roda Standar, Korsi Roda Ringan, Korsi Roda Ultra Ringan, Korsi Roda Ergonomis jeung leuwih. Milih kategori, modél, warna atanapi bahkan titik harga penting pikeun pangguna akhir pikeun pinuh ngahargaan "kaayaan seni" mobilitas produk. Tong hilap parios patén kami S-ERGO S-Bentuk Seating System Kami komitmen pikeun milari anjeun korsi anu sampurna pikeun panggunaan hirup anjeun dina kanyamanan, mobilitas sareng pilihan kalapa. Kami di Karman®  aya di dieu sareng didaptarkeun pikeun unggal kabutuhan anjeun. Kami malah nawiskeun Korsi Roda nangtung ngurilingan campuran produk urang kana tingkat penawaran anu paling luhur dina mobilitas Korsi Roda kategori.  

Aids poean sareng Leumpang

Karman Kaséhatan®  produk ngalayanan pasar perawatan jangka panjang kalayan total tawaran produk anu kalebet ranjang, parabotan, mandi, mobilitas, pernapasan, korsi dialisis, perawatan sabar, alat transportasi sareng transportasi. Ngembangkeun jangkauan na kana industri jasa, grup perawatan jangka panjang nawiskeun seueur program anu fokus kana desain interior, tatu-tatu pangirangan sareng pamatuhan fasilitas.

Kaunggulan Ngalangkungan mobilitas

Pikeun leuwih 20 taun kamajuan dina Manufaktur sarta Ngarancang Korsi Roda & mobilitas Produk, Karman® terus berinovasi sareng ngarah di High Quality Produk sareng nilai anu teu aya tandinganna.  Moto kami, "Kaunggulan Ngalangkungan mobilitas" ngandung harti yén urang unggul dina nyugemakeun kapuasan ka konsumén ngalangkungan produk kami tina korsi roda awét, gaya, sareng pikaresepeun pisan. Tong hilap didatangan halaman pendaratan kami khusus kanggo Korsi Roda Ergonomis jeung Memori Bantal Bantal pikeun mastikeun kanyamanan maksimum.

Leave a Reply