Kang Karman Perhatosan Privasi Global

Terakhir Dirobih: 9 Maret 2020

Privasi anjeun penting pikeun Karman, janten kami parantos ngembangkeun Perhatosan Privasi Global ("Bewara") anu ngajelaskeun kumaha urang ngumpulkeun, nganggona, nyilakakeun, mindahkeun, simpen, sareng jaga inpormasi pribadi anjeun sahingga anjeun ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun nyandak pilihan anu pas pikeun anjeun nalika ngagunakeun urang wheelchairs atanapi jasa. Kami komitmen pikeun patuh kana hukum panangtayungan data anu berlaku sareng hukum nasional anu berlaku di nagara tempat anjeun cicing, damel atanapi cicing sanésna ("Hukum Lumaku").

Bewara ieu dilarapkeun ka Korsi roda didaptarkeun dina Kami Bagéan Produk ogé anu séjén Karman Korsi roda anu ngarujuk kana Bewara ieu. Nalika digunakeun, istilah umum "Produk" kalebet jasa Karman sareng anak perusahaan 'atanapi apiliasi, halaman wéb, aplikasi, parangkat lunak sareng alat. Dina raraga ngabantosan anjeun mendakan inpormasi anu anjeun peryogikeun, kami parantos ngabagi Bewara ieu kana bagian anu relevan.

Anjeun gaduh hak-hak anu tangtu ngeunaan kumaha Karman ngagunakeun inpormasi pribadi anjeun. Anjeun tiasa maca ngeunaan hak anjeun dina bagian Hak sareng Pilihan anjeun sareng anjeun ogé wilujeng sumping ngahubungi kami.

Saha Controller Nalika Urang Ngolah Émbaran Pribadi anjeun?

Nalika dianggo, istilah "Controller" kalebet jalma atanapi organisasi anu nangtoskeun tujuan pikeun ngolah inpormasi pribadi, kalebet cara ngolahna. Iraha Karman ngagunakeun inpormasi anjeun pikeun tujuan sapertos jasa online kami, ngalereskeun sareng ngaropea, sareng ngalaksanakeun kagiatan pamasaran anu tangtu, kami bertindak salaku Controller.

Nalika dianggo, istilah "Prosesor" kalebet jalmi atanapi organisasi anu ngalaksanakeun pamrosésan atas nama pengendali. Nalika Karman nampi inpormasi anjeun ti dealer atanapi pangecér pikeun ngawangun produk khusus anjeun, kami bertindak salaku Prosesor atas nami aranjeunna.

Naon Inpormasi Anu Urang Kumpulkeun Ngeunaan Anjeun?

Iraha ngagunakeun urang Korsi roda atanapi hubungan sareng kami, kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun anu kami anggo pikeun tujuan anu béda. Tujuan ieu kalebet nyayogikeun anjeun jasa anu anjeun parantos nyungkeun sareng komunikasi sareng anjeun, tapi ogé ngembangkeun kami Korsi roda sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung saé.

Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi ngeunaan anjeun nalika anjeun mesen sareng dealer anjeun pikeun salah sahiji Korsi roda. Kami ogé ngempelkeunana nalika anjeun ngadaptarkeun salah sahiji jasa online kami. Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi pikeun nyiptakeun, ngoperasikeun sareng ningkatkeun kami Korsi roda, nyayogikeun anjeun pangalaman pribadi, sareng ngabantosan anjeun tetep aman. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha kami nganggo inpormasi pribadi anjeun, mangga tingali bagian anu judulna Kumaha Urang Nganggo Inpormasi Anjeun? sareng Urang Korsi roda.

Kami ngumpulkeun kategori inpormasi pribadi sapertos kieu gumantung kana produk atanapi jasa anu anjeun anggo:

  • Inpormasi idéntitas

Inpormasi idéntitas kaasup nami anjeun, nami tukang, nami pangguna atanapi identifier anu sami, tanggal lahir, sareng jenis kelamin. Kami ngumpulkeun inpormasi idéntitas nalika anjeun, dealer anjeun, atanapi klinik anjeun ngahubungi kami pikeun jasa, nalika anjeun nyungkeun permintaan, atanapi nalika anjeun nyungkeun keluhan. Dina sababaraha kasus, kami nampi inpormasi idéntitas anjeun ti dealer atanapi klinik anjeun nalika urutan produk anjeun disimpen.

  • Inpormasi kontak

Inpormasi kontak kalebet alamat email, alamat surat, atanapi nomer telepon anjeun. Kami ngumpulkeun inpormasi kontak anjeun nalika anjeun ngahubungi kami pikeun jasa, pikeun nyungkeun permintaan, atanapi nyungkeun keluhan. Dina sababaraha kasus, kami nampi inpo kontak anjeun ti dealer atanapi klinik anjeun nalika korsi roda mesen disimpen. Dina kaseueuran kasus, kami ngumpulkeun inpormasi pribadi ieu salaku prosésor atanapi perusahaan bisnis dealer anjeun atanapi klinik anjeun; Nanging, aya instansi dimana kami bertindak salaku pengendali atanapi panyawat kasehatan badan non-katutupan nalika ngolah inpormasi ieu, sapertos penanganan keluhan, pangropéa produk, prosés akuntansi, jst.

  • Inpormasi pangukuran

Salami evaluasi klien, kami ngumpulkeun ukuran awak anjeun pikeun nyayogikeun anjeun korsi roda adat pas kana spésifikasi sareng kabutuhan anjeun. Nalika anjeun mesen tempat diuk sareng produk posisi anu tangtu, kami ngalaksanakeun pemetaan titik tekanan ka adat nyocogkeun kabutuhan tempat duduk sareng posisi anjeun.

  • Inpormasi transaksi

Inpormasi transaksina kalebet detil ngeunaan anjeun mesen riwayat, kalebet produk sareng bagian, sareng detil sanés produk sareng jasa anu anjeun anggo ti kami.

  • Inpormasi asup

Sateuacan anjeun daptar pikeun ngaksés parangkat lunak sareng aplikasi kami, anjeun atanapi ahli klinik anjeun kedah ngadaptar pikeun akun nganggo produk ("Peran Pengguna"). Inpormasi anu dikumpulkeun dina prosés pendaptaran kalebet nami sareng alamat email anjeun. Peran Pamakéan anjeun tiasa disahkeun ku Karman. Sakali anjeun parantos ngadaptar sareng Peran Pangguna anjeun parantos disatujuan, anjeun bakal nampi nami pangguna sareng kecap akses.

  • inpo teknis

Inpormasi téknis kalebet alamat protokol internét (IP), kredensial login anjeun, jinis na versi peramban, setting sareng lokasi zona waktos, jenis sareng versi plug-in browser, sistem operasi sareng platform sareng téknologi sanés dina alat anu anjeun anggo pikeun aksés kana halaman wéb ieu sareng produk online kami.

  • Inpormasi panggunaan

Inpormasi panggunaan kalebet detil ngeunaan kumaha anjeun nganggo halaman wéb, produk sareng jasa. Ieu kalebet régimén tempat sareng posisi nalika ngadaptar pikeun Pelatih Seating Virtual.

  • Inpormasi kasehatan

Upami anjeun parantos ngadaptar pikeun salah sahiji jasa online kami, kami ngumpulkeun inpormasi pikeun nami klinik atanapi panyadia jasa kasihatan anu anjeun pilih pikeun nganteurkeun sareng ngajaga Korsi roda, kalebet inpormasi ngeunaan panggunaan kami tina Korsi roda, mangga tingali ka Kami Korsi Roda bagian kanggo inpormasi langkung seueur ngeunaan jinis inpormasi anu aya hubunganana sareng urang Korsi roda yén urang kumpulkeun.

Dina ngalaksanakeun bisnis, urang bakal nampi sareng nyiptakeun rékaman anu ngandung inpormasi kasihatan terbatas. Sagala inpormasi kaséhatan anu dikumpulkeun henteu digabungkeun sareng data tina Produk sanés atanapi dianggo pikeun tujuan sanésna tanpa idin anu jelas. Salaku conto, kami moal nganggo inpormasi kaséhatan anjeun pikeun masarkeun atanapi ngaiklankeun Produk kami ka anjeun tanpa idin anu jelas.

  • Inpormasi lokasi

Karman nawarkeun produk dumasar lokasi anu peryogi ijin eksplisit anjeun sateuacan aktip. Pikeun nyayogikeun Produk dumasar lokasi ieu, kami ngumpulkeun, ngagunakeun, sareng ngabagi data lokasi anu tepat sareng anjeun, wali hukum anjeun, dealer anjeun, atanapi klinik anjeun kalayan idin anjeun. Inpormasi anu dibagikeun kalebet lokasi geografis real-time anjeun korsi roda nalika alat GPS diaktipkeun. Anjeun tiasa ngahurungkeun atanapi mareuman kumpulan data lokasi dina alat anjeun dina aplikasi smartphone My Karman, dina halaman wéb My Karman, ku ngahubungi dealer anjeun, atanapi ku ngahubungi kami.

  • Inpormasi tina sensor alat

Karman nawaran kakuatan wheelchairs kalayan sensor anu bakal ngumpulkeun data ngeunaan lokasi anjeun, korsi roda mileage, status batre, inpormasi perawatan, data diagnostik, sareng data jasa ngeunaan Korsi roda anu anjeun anggo sareng nampi ti Karman saat diaktipkeun. Sensor ieu teu aktip dina waktos anjeun nampi kakuatan anjeun korsi roda sareng tiasa diaktipkeun ku pamundut anjeun. Dealer anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ngeunaan kumaha carana ngaktipkeun sénsor alat.

Inpormasi ngeunaan panggunaan kami tina kami Korsi roda kadang-kadang dikumpulkeun atas nama klinik anjeun atanapi panyadia jasa kasihatan pikeun ngabantosan anjeun dina perawatan khusus anjeun. Gumantung kana Produk kami, anjeun tiasa ngendalikeun data sensor naon anu tiasa dianggo alat sareng aktip ku cara ngahubungi dealer anjeun atanapi ngirim email ka privacy@KarmanHealtcare.com.

Kumaha Urang Paké Émbaran Anjeun?

Jinis inpormasi pribadi ngeunaan anjeun anu kami proséskeun gumantung kana jasa mana sareng Korsi roda anu anjeun anggo. Mangga tingal bagian Produk Kami pikeun inpormasi langkung spésifik ngeunaan inpormasi pribadi anu tiasa dikumpulkeun ku Produk khusus kami.

Syarat hukum

Karman nyimpen inpormasi pribadi pikeun minuhan sarat hukum, contona numutkeun peraturan pembukuan atanapi pikeun nyumponan kawajiban ngalaporkeun anu dibutuhkeun ku Peraturan Alat Médis EU sareng Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) pikeun Pabrikan Alat Médis sakumaha lumaku pikeun pamaké béda. Ngolah ieu dumasar kana kawajiban hukum dina hukum anu berlaku. Mangga tingali bagian anu judulna Kewajiban Hukum sareng Panyingkepan Hukum pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan sarat hukum kami.

Communications

Komunikasi perlu

Ti waktos ka waktos, kami nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngirim bewara penting, sapertos komunikasi ngeunaan Korsi roda sareng parobihan kana istilah, kaayaan, sareng kawijakan urang. Kusabab inpormasi ieu diperyogikeun pikeun Karman pikeun ngajaga kualitas ngeunaan Produk kami, ngajagi anjeun ngeunaan hak-hak privasi anjeun, minuhan kawajiban kontraktual kami sareng anjeun, sareng mastikeun kasalametan anjeun ngalangkungan panggunaan alat anu leres, anjeun moal milih kaluar tina nampi komunikasi ieu. Pangolahan ieu dumasar kana tujuan kapentingan sah Karman atanapi kontrak kami sareng anjeun.

Komunikasi Pilihan

Inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ogé ngamungkinkeun kami, upami anjeun palanggan pikeun kami, tetep anjeun dipasang dina pengumuman produk pangénggalna Karman, pembaruan parangkat lunak, sareng acara anu bakal datang. Ngolah ieu dumasar kana minat sah kami pikeun komunikasi sareng anjeun. Komunikasi ieu opsional. Upami anjeun henteu kersa asup kana milis kami, anjeun tiasa milih kaluar iraha waé ku ngahubungan kami atanapi ku milih kaluar ku ngaklik tautan langganan dina e-mail.

Pamakéan internal

Kami nganggo inpormasi pribadi pikeun ngabantosan urang ngadamel, ngembangkeun, ngoperasikeun, nganteurkeun, sareng ningkatkeun urang Korsi roda; sareng ngadeteksi sareng ngalindungan tina kasalahan, panipuan, atanapi kagiatan ilegal anu sanés. Ngolah ieu dumasar kana kontrak kami sareng anjeun atanapi tujuan kapentingan sah Karman.

Kami ogé nganggo inpormasi pribadi pikeun tujuan internal sapertos audit, analisis data, sareng panilitian pikeun ningkatkeun Korsi Roda Karmans jeung komunikasi konsumén; ngalaksanakeun Perjanjian Lisensi Pamaké Akhir ("EULA"); ngaktipkeun klinik sareng panyadia jasa kasihatan pikeun ngalacak sareng ngalayanan armada na Produk Karman, nalika jasa lokasi parantos diaktipkeun; sareng nerapkeun sistem tagihan pikeun Produk Karman. Pangolahan ieu dumasarkeun kana tujuan kapentingan sah Karman, kontrak kami sareng anjeun, atanapi idin sareng panggunaan jasa My Karman kuring.

Kami ngalakukeun unggal usaha ngan ukur nganggo jumlah inpormasi minimum pribadi anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas ieu sareng dina sababaraha kasus, urang ngan ukur nganggo inpormasi anu parantos ngaidentifikasi, anonimisasi, atanapi nami samaran.

Inpormasi tina sensor alat

Karman nganggo inpormasi anjeun tina sensor alat aktip ka:

  • Nyayogikeun klinik anjeun atanapi panyadia layanan kasehatan sareng eupan balik ngeunaan kumaha sareng iraha anjeun nganggo fungsi korsi listrik produk anjeun sapertos kakuatan Dengdekkeun, kakuatan ngagoler, atanapi kakuatan naékkeun suku istirahat. Ngolah ieu dumasar kana ijin anu jelas anjeun sareng panggunaan jasa My Karman.
  • Nyayogikeun anjeun dukungan kanggo panggunaan sagala rupa Produk Karman, sapertos perbaikan jasa, ngagantian bagian, sareng bantosan téknis kalayan jasa online kami. Ngolah ieu dumasar kana kontrak kami sareng anjeun.
  • Aktipkeun lisénsi kami pikeun ningkatkeun téknologi anu dilisensikeun. Ngolah ieu dumasar kana kawajiban hukum urang.
  • Ngungkulan hasil klinis. Ngolah ieu dumasar kana ijin anu jelas anjeun sareng panggunaan jasa My Karman.
  • Mempermudah kasaluyuan produk Karman anjeun sareng protokol klinik. Ngolah ieu dumasar kana kawajiban hukum urang.
  • Aktipkeun dealer sareng klinik pikeun ngalacak sareng ngalayanan armada na Korsi Roda Karman. Ngolah ieu dumasar kana ijin anu jelas anjeun sareng panggunaan jasa My Karman. Ngalaksanakeun sistem tagihan pikeun Produk Karman. Ngolah ieu dumasar kana kontrak kami sareng anjeun.

Naha Urang Ngajual Inpormasi Anjeun?

Henteu. Karman moal ngical, nyéwa, mindahkeun, nyilakakeun atanapi sanés ngijinkeun panggunaan inpormasi pribadi anjeun ku pangiklan atanapi pihak katilu sanés, kecuali pikeun klinik anjeun atanapi panyadia layanan kasihatan, atanapi sakumaha anu parantos ditetepkeun dina bagian Panyingkepan ka Pihak Katilu .

Naha urang Tetep Data anjeun?

Karman nyimpen inpormasi pribadi anjeun ngan salami diperyogikeun pikeun tujuan anu dijelaskeun dina Bewara ieu. Kami nyimpen sareng nganggo inpormasi pribadi anjeun sakumaha diperyogikeun pikeun matuh kana kawajiban hukum sareng pangaturan urang, sapertos ngalaporkeun anu diperyogikeun ku Peraturan Alat Médis AS sareng Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) pikeun Pabrikan Alat Médis sakumaha lumaku pikeun pamaké béda. Kami ogé nahan sareng nganggo inpormasi pribadi anjeun sakumaha diperyogikeun pikeun méréskeun perselisihan sareng ngalaksanakeun perjanjian sareng kawijakan légal. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan prakték ingetan kami mangga ngahubungan kami.

Cookie sareng Téknologi Lainnya

Kami nganggo panyadia jasa pihak katilu pikeun ngabantosan kami nganalisis kagiatan online anu tangtu sareng ningkatkeun Produk kami. Salaku conto, panyadia jasa ieu ngabantosan urang ngukur kinerja urang Korsi roda atanapi nganalisis kagiatan nganjang. Kami kéngingkeun panyadia jasa ieu nganggo cookies kanggo ngalaksanakeun jasa ieu kanggo Karman. Panyedia jasa pihak katilu urang diperyogikeun pikeun matuh sapinuhna sareng Bewara ieu.

Inpormasi anu dikumpulkeun nyaéta alamat Internet Protocol (IP) atanapi identifier anu sami. Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun henteu nampi cookies sareng halaman wéb urang bakal ngawartosan anjeun kumaha nyabut cookies tina panyungsi anjeun. Nanging, dina sababaraha kasus, sababaraha fitur halaman wéb urang tiasa henteu fungsina hasilna.

Cara anu dianggo pikeun meungpeuk cookies bakal gumantung kana wéb anu dianggo. Taroskeun ka "Pitulung" atanapi menu saluyu dina panyungsi wéb anjeun pikeun pitunjuk. Anjeun ogé tiasa sering ngarobih setélan hubungan sareng jinis kuki khusus. Kanggo langkung seueur inpormasi didatangan www.aboutcookies.org or www.allaboutcookies.org.

Pamakéan cookies umumna henteu nyambung kana inpormasi pribadi. Nanging, dugi ka inpormasi sanés pribadi digabungkeun sareng inpormasi pribadi, kami nganggap inpormasi anu dikombinasikeun salaku inpormasi pribadi pikeun tujuan Perhatosan ieu.

Jinis Cookies Dipaké

  • Cookies anu peryogi pisan: cookies ieu diperyogikeun pikeun halaman wéb pikeun fungsina sareng teu tiasa dipareuman dina sistem kami. Éta biasana ngan ukur disetél salaku réspon tina tindakan anu dilakukeun ku anjeun anu jumlahna pikeun pamundut pikeun jasa, sapertos netepkeun karesep privasi anjeun, lebet atanapi ngeusian formulir. Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun meungpeuk atanapi ngingetkeun anjeun ngeunaan cookies ieu, tapi sababaraha bagian tina situs moal jalan. Cookie ieu henteu nyimpen inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi.
  • Cookie kinerja: cookies ieu ngamungkinkeun kami pikeun ngitung kunjungan sareng sumber patalimarga, janten urang tiasa ngukur sareng ningkatkeun kinerja situs kami. Aranjeunna ngabantosan kami pikeun terang halaman mana anu paling henteu sareng paling populér sareng ningali kumaha pangunjung ngalirkeun situs. Sadaya inpormasi anu dikumpulkeun cookies ieu diagregat sahingga anonim. Upami anjeun henteu ngijinkeun cookies ieu kami moal terang iraha anjeun parantos nganjang ka situs kami sareng moal tiasa ngawaskeun kinerjana.
  • Pariwara sareng Target Cookie: cookies ieu tiasa diatur liwat situs kami ku mitra iklan kami. Éta tiasa dianggo ku perusahaan-perusahaan éta pikeun ngawangun profil kapentingan anjeun sareng nunjukkeun iklan anu relevan dina situs sanés. Aranjeunna henteu langsung nyimpen inpormasi pribadi tapi didasarkeun kana unik ngaidentipikasi panyungsi anjeun sareng alat internét. Upami anjeun henteu ngijinkeun cookies ieu, anjeun bakal ngalaman iklan anu kirang sasar.
  • Cookie Média Sosial: cookies ieu diatur ku sauntuyan jasa média sosial anu kami parantos nambihan kana situs supados anjeun tiasa ngabagi eusi kami ka babaturan sareng jaringan anjeun. Aranjeunna tiasa ngalacak panyungsi anjeun ngalangkungan situs sanésna sareng ngawangun profil anu anjeun pikaresep. Ieu tiasa mangaruhan eusi sareng pesen anu anjeun tingali dina situs wéb anu anjeun sumping. Upami anjeun henteu ngijinkeun cookies ieu anjeun moal tiasa nganggo atanapi ningali pakakas ngabagi ieu.

Google Analytics sareng Ukuran Quantcast

Kami nganggo Google Analytics sareng Ukuran Quantcast pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan kumaha carana pangguna nganggo halaman wéb urang sahingga urang tiasa ningkatkeun sareng masihan pengunjung pangalaman pangguna anu langkung saé. Google Analytics mangrupikeun sistem panyimpenan inpormasi pihak katilu anu nyatet inpormasi ngeunaan halaman anu anjeun buka, lilana waktu anjeun dina halaman khusus sareng halaman wéb sacara umum, kumaha anjeun sumping di situs sareng naon anu anjeun pencét nalika anjeun aya. Cookie ieu henteu nyimpen inpormasi pribadi ngeunaan anjeun, sapertos nami anjeun, alamat, sareng sajabana sareng kami henteu ngabagi data di luar Karman. Anjeun tiasa ningali kawijakan privasi Google Analytics 'dina tautan ieu: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Anjeun tiasa ningali kawijakan privasi Quantcast Ukur dina tautan ieu: https://www.quantcast.com/privacy/

alamat IP

Alamat IP atanapi Protokol Internét mangrupikeun alamat numerik unik anu ditugaskeun kana komputer nalika log asup kana internét. Alamat IP anjeun lebet nalika ngadatangan situs kami, tapi parangkat lunak analitik kami ngan ukur nganggo inpormasi ieu pikeun ngalacak sabaraha pengunjung anu urang gaduh ti sababaraha daérah.

Naon Lahan Hukum pikeun Ngolah Kami?

Kami ngandelkeun dasar hukum ieu pikeun nganggo inpormasi pribadi anjeun:

Kinerja Kontrak

Dimana diperyogikeun pikeun nyayogikeun anjeun produk atanapi jasa kami, sapertos:

  • Ngawangun atanapi nyiptakeun produk khusus anjeun nalika anjeun mesen
  • Verifikasi idéntitas anjeun nalika anjeun ngahubungi kami atanapi ngadamel pamundut
  • Ngolah transaksi
  • Konpirmasi sareng verifikasi rinci ngeunaan urutan anjeun sareng anjeun, dealer anjeun, atanapi klinik anjeun
  • Ngamutahirkeun anjeun, dealer anjeun, atanapi dealer klinik anjeun dina status urutan anjeun, upami diperyogikeun
  • Ngidinan anjeun ngadaptar produk saluyu sareng kabijakan jaminan kami
  • Nyayogikeun anjeun ku dukungan teknis sareng pelanggan.

Minat sah

Dimana pikeun kapentingan sah urang pikeun ngalakukeunana, sapertos:

  • Ngatur produk sareng jasa kami sareng ngamutahirkeun rékaman anjeun
  • Pikeun ngalaksanakeun sareng / atanapi nguji kinerja, produk, jasa sareng prosés internal kami
  • Pikeun nuturkeun pituduh sareng nyarankeun prakték anu hadé pikeun pamaréntah sareng badan pangaturan
  • Pikeun manajemén sareng audit operasi bisnis kami kalebet akuntansi
  • Pikeun ngalaksanakeun monitoring sareng nyimpen rékaman komunikasi urang sareng anjeun sareng staf kami (tempo di handap) • Kanggo panilitian sareng analisis pasar sareng ngembangkeun statistik
  • Pikeun komunikasi pamasaran langsung ngeunaan produk sareng jasa anu aya hubunganana. Kami bakal ngirim pamasaran ka anjeun ku SMS, email, telepon, pos sareng média sosial sareng saluran digital (contona, ngagunakeun WhatsApp sareng HubSpot)
  • Patuh kana kadali anu cocog, pikeun nyayogikeun wawasan sareng analisis palanggan pikeun mitra bisnis boh salaku bagian tina nyayogikeun produk atanapi jasa, ngabantosan kami ningkatkeun produk atanapi jasa, atanapi pikeun meunteun atanapi ningkatkeun operasional bisnis urang
  • Dimana urang kedah ngabagi inpormasi pribadi anjeun sareng jalma atanapi organisasi pikeun ngajalankeun bisnis urang atanapi sasuai sareng kawajiban légal sareng / atanapi pangaturan Dina sadaya kasus dimana kapentingan sah diandelkeun salaku dasar anu sah, kami nyandak léngkah-léngkah pikeun mastikeun yén sah urang kapentingan henteu kaleungitan ku prasangka naon waé pikeun hak sareng kabébasan anjeun.

Kewajiban Hukum

Pikeun matuh kawajiban hukum urang dina hukum anu berlaku, sapertos:

  • Ngajaga rékaman pikeun tujuan pajeg
  • Ngarespon sapina atanapi pesenan anu maksa
  • Nyayogikeun inpormasi ka otoritas umum.
  • Ngalaporkeun kawajiban sareng badan hukum
  • Kegiatan auditing sakumaha diwajibkeun ku hukum anu berlaku

idin

Kalayan idin anjeun atanapi idin anu jelas, sapertos:

  • Komunikasi pamasaran langsung
  • Ngirim apdet produk atanapi waspada téknis
  • Ngirim komunikasi pamasaran sareng inpormasi pikeun produk, jasa sareng aset énggal
  • Komunikasi sareng anjeun ngeunaan, sareng ngatur partisipasi anjeun dina kontes, nawaran atanapi promosi;
  • Nyungkeun pendapat atanapi eupan balik anjeun, nyayogikeun kasempetan pikeun anjeun pikeun nguji parangkat lunak;
  • Ngolah kategori khusus inpormasi pribadi sapertos ngeunaan kasihatan anjeun, upami anjeun palanggan rentan

Kapentingan Umum

Pikeun kapentingan umum, sapertos:

  • Ngolah kategori khusus inpormasi pribadi anjeun sapertos ngeunaan kaséhatan anjeun, inpormasi catetan kriminal (kalebet dugaan nyinggung), atanapi upami anjeun palanggan rentan

Panyingkepan ka Pihak Katilu

Karman ngan ukur bakal ngabagi inpormasi pribadi sareng inpormasi panggunaan produk sareng klinik atanapi propaider jasa kasihatan sareng ka dealer Karman anu ngajual Korsi Roda Karman nalika anjeun parantos ngaktipkeun jasa anu ngumpulkeun inpormasi éta. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan salah sahiji topik di handap atanapi prakték pihak katilu kami sacara umum, mangga ngahubungan kami.

Kami ogé ngumpulkeun inpormasi atas nami klinik atanapi propaider jasa kaséhatan anu anjeun pilih pikeun nganteurkeun sareng ngarawat urang Korsi roda, kalebet inpormasi ngeunaan panggunaan anjeun pikeun Produk kami.

Gumantung kana produk atanapi jasa, kami ngungkabkeun inpormasi pribadi:

  • Ka panyadia jasa pihak katilu urang anu ngalaksanakeun jasa atas nami kami, sapertos perusahaan wéb-hosting, vendor surat, panyayogi analytics, sareng panyayogi téknologi inpormasi.
  • Pikeun penegak hukum, otoritas pamaréntah sanésna, atanapi pihak katilu (dina atanapi luar yurisdiksi dimana anjeun cicing) sakumaha anu diijinkeun atanapi diperlukeun ku hukum yurisdiksi naon waé anu tiasa dilarapkeun ka kami; sakumaha anu parantos disayogikeun dina kontrak; atanapi sakumaha urang anggap wajar pikeun nyayogikeun jasa hukum. Dina kaayaan sapertos kieu, urang nyandak upaya anu wajar pikeun ngabéjaan anjeun sateuacan urang nyebarkeun inpormasi anu tiasa ngaidentipikasi anjeun atanapi organisasi anjeun, kecuali aya bewara sateuacana dilarang ku hukum anu berlaku atanapi henteu mungkin atanapi wajar dina kaayaan éta.
  • Pikeun panyadia jasa, panaséhat, mitra transaksional poténsial, atanapi pihak katilu sanés anu aya hubunganana sareng pertimbangan, negosiasi, atanapi parantosan transaksi dimana kami kaala ku atanapi ngagabung sareng perusahaan sanés atanapi urang ngajual, ngaleyurkeun, atanapi mindahkeun sadayana atanapi sabagian tina aset urang.

Panyingkepan Administratif

Karman ngabagi inpormasi pribadi anjeun sareng inpormasi panggunaan produk sareng pihak katilu anu nyayogikeun jasa ka Karman, sapertos ngolah inpormasi, manajemén data palanggan, panilitian pelanggan sareng jasa anu sanésna. Kami meryogikeun pihak katilu ieu pikeun ngajagi inpormasi anjeun sareng wajib, dina perjanjian anu ditulis, pikeun meta saluyu sareng instruksi kami, nuturkeun hukum anu berlaku sareng nerapkeun tindakan téknis sareng organisasi anu cocog pikeun panangtayungan inpormasi pribadi.

Panyingkepan Internal

Karman ngabagi inpormasi pribadi anjeun sareng inpormasi panggunaan produk sareng anak perusahaan internal anu bertindak salaku pengendali gabungan atanapi prosesor. Karman mangrupikeun perusahaan global anu gaduh divisi sadunya. Hasilna, inpormasi pribadi anjeun tiasa diolah ku salah sahiji divisi kami, naha di EMEA, Asia, atanapi Amérika sapertos didadarkeun dina bagian Transfer Data Internasional.

Panyingkepan Hukum

Éta panginten diperyogikeun - ku hukum, prosés hukum, litigasi, sareng / atanapi pamundut ti otoritas umum sareng pamaréntah di jero atanapi di luar nagara anjeun cicing - pikeun Karman pikeun nyingkab inpormasi pribadi anjeun. Kami ogé diperyogikeun pikeun ngungkabkeun inpormasi ngeunaan anjeun upami kami nangtoskeun yén pikeun tujuan kaamanan nasional, penegak hukum, atanapi masalah-masalah penting anu penting ku masarakat, panyingkepanan diperyogikeun atanapi pantes. Nalika kami nampi pamundut inpormasi, kami meryogikeun éta dibarengan ku dokumén hukum anu saluyu sapertos sapina atanapi surat pamilarian. Kami yakin bakal transparan sakumaha hukum ngamungkinkeun ngeunaan inpormasi anu dipénta ti kami. Kami sacara saksama marios pamundut naon waé pikeun mastikeun dasar hukum anu valid pikeun éta, sareng kami ngawatesan réspon kami pikeun ngan ukur panegak hukum data anu sacara sah ngagaduhan hak pikeun panilitian khusus.

Panyingkepan Operasional

Kami ogé ngungkabkeun inpormasi ngeunaan anjeun upami urang nangtoskeun yén panyingkepanana diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun EULA naon waé; ngajaga operasi urang atanapi pangguna sanés; atanapi upami urang diperyogikeun ku hukum, aturan, peraturan, subpoena, atanapi prosés hukum anu lumaku. Salaku tambahan, upami aya réorganisasi, ngahiji, kabangkrutan atanapi diical kami bakal mindahkeun sadaya inpormasi pribadi sareng inpormasi panggunaan produk anu kami kumpulkeun ka pihak katilu anu relevan, sakumaha pantes.

urang Korsi roda

Karman mangrupikeun perusahaan internasional anu ngagaduhan rupa-rupa Korsi roda sayogi gumantung kana daérah dimana anjeun cicing. Ieu mangrupikeun daptar produk anu ditawarkeun Karman sacara régional sareng dina sababaraha kasus sacara global. Pikeun patarosan ngeunaan salah sahiji produk anu didaptarkeun, mangga hubungi dealer anjeun atanapi klinik pikeun langkung seueur inpormasi. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami.

Situs wéb sareng software

Halaman wéb sareng parangkat lunak kami nganggo inpormasi pribadi terbatas gumantung kana pamakean Produk. Inpormasi pribadi anu kawates tiasa dikumpulkeun ti anjeun, dealer anjeun, atanapi panyawat kasehatan anjeun sakumaha diperyogikeun pikeun masihan anjeun pangalaman anu dipersonalisasi, ningkatkeun reliabilitas jasa, merangan spam atanapi malware anu sanés, atanapi ningkatkeun fitur sareng pungsionalitas halaman wéb atanapi parangkat lunak. Kami henteu nganggo data anjeun pikeun iklan atanapi tujuan komérsial anu sami tanpa idin jelas anjeun.

Daérah Bisnis Amérika

Amérika Sarikat

Salaku pabrik alat médis, Karman tiasa bertindak salaku panyadia kasehatan nalika nangtoskeun jinis atanapi ukuran alat anu diperyogikeun pikeun pasién khusus. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan praktik anu aya hubunganana sareng HIPAA kami, mangga ngahubungan kami di: privacy@KarmanHealthcare.com.

Anjeun California Hak Privasi

California Code Code Bagéan 1798.83 ngamungkinkeun warga California pikeun nyungkeun inpormasi tinangtu ngeunaan panyingkepan Émbaran Pribadi urang ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaran langsung aranjeunna. Pikeun ngalakukeun pamundut sapertos kitu, mangga ngahubungan kami di: privacy@KarmanHealthcare.com.

Hukum California nyuhungkeun urang nyingkabkeun kumaha Karman ngaréspon sinyal wéb na "Ulah Lacak" atanapi mékanisme anu sanés anu nyayogikeun kamampuan konsumén pikeun ngalaksanakeun pilihan ngeunaan kumpulan inpormasi anu diidentifikasi sacara pribadi (sapertos istilah anu dihartikeun dina hukum California) ngeunaan konsumén sacara online kagiatan. Urang Korsi roda ayeuna henteu ngadukung kode "Jangan Lacak". Nyaéta, Karman ayeuna henteu ngaréspon atanapi nyandak tindakan naon waé ngeunaan pamundut "Entong Lacak".

Hak sareng Pilihan Anjeun

Anjeun gaduh hak tangtu ngeunaan inpormasi pribadi anu kami jaga ngeunaan anjeun. Kami ogé nawiskeun anjeun sababaraha pilihan ngeunaan inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ti anjeun, kumaha kami nganggo inpormasi éta, sareng kumaha kami komunikasi sareng anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan hak-hak anjeun sakumaha nyatakeun di handap, atanapi hoyong nganggo hak-hak anjeun, mangga ngahubungan kami.

Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak naon waé ku ngahubungi kami atanapi ngirimkeun formulir pamundut. Anjeun moal kedah mayar biaya pikeun ngaksés inpormasi pribadi anjeun (atanapi ngalaksanakeun hak anu sanés); kumaha oge, urang tiasa ngeusi batre fee lumrah upami pamundut anjeun jelas teu berdasar, repetitive atanapi kaleuleuwihan. Alternatipna, kami tiasa nolak sasuai sareng pamundut anjeun dina kaayaan sapertos kieu.

Kami panginten kedah nyungkeun inpormasi khusus ti anjeun pikeun ngabantosan kami pikeun mastikeun idéntitas anjeun sareng mastikeun hak anjeun pikeun ngakses inpormasi pribadi anjeun (atanapi ngalaksanakeun hak-hak anjeun anu sanés). Ieu mangrupikeun tindakan kaamanan pikeun mastikeun yén inpormasi pribadi henteu diungkabkeun ka saha waé anu teu ngagaduhan hak pikeun nampi éta. Kami ogé tiasa ngahubungan anjeun pikeun naroskeun inpormasi langkung seueur ngeunaan pamundut anjeun pikeun nyepetkeun réspon kami.

Kami nyobian ngaréspon sadaya pamundut anu sah dina hiji bulan kalénder. Kadang-kadang urang tiasa nyandak urang langkung lami ti hiji bulan kalénder upami pamundut anjeun rumit atanapi anjeun parantos ngaos sababaraha kali. Dina hal ieu, kami bakal ngabéjaan sareng ngajantenkeun anjeun diapdet.

Hak pikeun Dibéjaan Ngeunaan Kumaha Émbaran Pribadi anjeun Dipaké

Anjeun ngagaduhan hak pikeun diinpormasi tentang kumaha cara kami nganggo sareng ngabagi inpormasi pribadi anjeun. Katerangan ieu bakal disayogikeun ka anjeun sing ringkes, transparan, kahartos sareng gampang bisa diasupan format sareng bakal ditulis dina basa anu jelas sareng jelas.

Hak pikeun Ngakses Inpormasi Pribadi Anjeun

Anjeun gaduh hak pikeun kéngingkeun konfirmasi naha kami ngolah inpormasi pribadi anjeun, aksés kana inpormasi pribadi anjeun sareng inpormasi ngeunaan kumaha inpormasi pribadi anjeun dianggo ku kami. Hak pikeun ngakses inpormasi pribadi tiasa diwatesan ku sababaraha kaayaan ku sarat hukum lokal. Kami bakal ngaréspon sadaya paménta pikeun aksés, ngarobih, atanapi ngahapus inpormasi pribadi anjeun sakumaha anu diperyogikeun ku sarat hukum lokal. Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, mangga ngahubungan kami.

Hak pikeun ngagaduhan inpormasi pribadi anu teu leres dibenerkeun atanapi dirobih

Anjeun gaduh hak pikeun inpormasi pribadi anu teu leres atanapi henteu lengkep. Upami kami parantos ngungkabkeun inpormasi pribadi anu aya hubunganana sareng pihak katilu mana waé, kami bakal nyandak léngkah anu masuk akal pikeun nginpokeun éta pihak katilu tina koréksi mana waé mungkin

Hak pikeun ngagaduhan inpormasi pribadi anjeun

Dihapus dina Kaayaan Anu Tangtu Anjeun gaduh hak pikeun pamundut inpormasi pribadi anjeun dihapus upami: • inpormasi pribadi henteu perlu deui pikeun tujuan dimana éta dikumpulkeun atanapi diolah deui.

  • anjeun bantahan pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun, saluyu sareng hak anjeun pikeun objék sareng kami henteu ngagaduhan kapentingan sah anu overriding
  • upami inpormasi pribadi parantos diolah sacara haram ku kami
  • inpormasi pribadi anjeun kedah dihapus pikeun patuh kana kawajiban hukum dina hukum anu berlaku.

Kami bakal ngémutan unggal pamundut sacara saksama saluyu sareng sarat naon waé hukum anu aya hubunganana sareng pamrosésan inpormasi pribadi anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan hak anjeun mupus, mangga ngahubungan kami.

Hak pikeun Ngawatesan Ngolah Inpormasi Pribadi anjeun

Anjeun gaduh hak pikeun ngawatesan pamrosésan data pribadi anjeun dina kaayaan anu tangtu. Ieu kalebet nalika:

  • anjeun kontes akurasi inpormasi pribadi, sareng kami kedah ngawatesan pamrosésan salami periode anu tangtu pikeun ngamungkinkeun kami pikeun mastikeun akurasi data anu relevan
  • ngolahna haram, sareng anjeun nyungkeun larangan panggunaan tibatan mupus inpormasi pribadi
  • urang henteu peryogi peryogi inpormasi pribadi pikeun kaperluan ngolah sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina bagian Kumaha Urang Anggo Émbaran Anjeun dina Perhatosan ieu, tapi inpormasi pribadi diperyogikeun ku anjeun pikeun ngawangun, ngalaksanakeun atanapi ngabela hukum Klaim
  • anjeun parantos bantahan pikeun ngolah dumasar kana naon anu parantos ditetepkeun dina bagian Katuhu pikeun Obyek, sareng verifikasi kami ngeunaan alesan anu sah ditunda

Hak kana Portabilitas Data

Dina kaayaan anu tangtu anjeun tiasa nyungkeun nampi salinan inpormasi pribadi ngeunaan anjeun anu anjeun parantos pasihkeun ka kami (contona ku ngalengkepan formulir atanapi nyayogikeun inpormasi ngalangkungan halaman wéb). Hak pikeun portabilitas data ngan berlaku upami pamrosésan dumasar kana ijab kabul anjeun atanapi upami data pribadi kedah diolah pikeun ngalaksanakeun kontrak sareng pamrosésan dilakukeun ku cara otomatis (nyaéta sacara éléktronik).

Hak pikeun Objek pikeun ngolah

Anjeun gaduh hak pikeun bantahan pikeun ngolah Émbaran pribadi anjeun dina kaayaan anu tangtu, kaasup dimana:

  • kami ngolah data pribadi dumasar kana kapentingan sah atanapi pikeun ngalaksanakeun tugas pikeun kapentingan umum
  • Kami ngagunakeun data pribadi pikeun tujuan pamasaran langsung
  • inpormasi nuju diolah pikeun panilitian ilmiah atanapi sajarah atanapi tujuan statistik. Upami anjeun nyungkeun hak nganggo bantahan, kami moal ngolah deui inpormasi pribadi kacuali urang tiasa nunjukkeun alesan anu kuat sareng sah pikeun pamrosésan sapertos anu ngiringan kapentingan privasi.

Upami anjeun keberatan pikeun ngolah pamasaran langsung, kami moal deui ngalakukeun pamrosésan sapertos kitu.

Dina kaayaan anu tangtu, sanaos anjeun panolak kana pamrosésan anu tangtu, urang tiasa neraskeun pamrosésan sapertos éta upami diidinan atanapi wajib dilakukeun dina hukum anu berlaku, sapertos nalika urang kedah nyumponan sarat hukum atanapi pikeun nyumponan kawajiban kontraktual anu aya hubunganana sareng jalma anu kadaptar.

Komunikasi Marketing

Kami hoyong ngirimkeun inpormasi ngeunaan produk sareng jasa kami anu tiasa dipikaresep ku anjeun. Anjeun tiasa ngawartosan kami pikeun henteu ngirim komunikasi pamasaran ka anjeun iraha waé ku e-mail ku ngaklik tautan unsubscribe dina email pamasaran anu anjeun tampi ti kami atanapi ku ngahubungi kami sakumaha anu diatur dina "Taros Kami”Di handap.

Méré sareng Nyabut Idin

Anjeun dipenta pikeun masihan idin anjeun pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun. Upami pamrosésan dilakukeun dumasar kana idin anjeun, pamrosésan sapertos kitu dinyatakeun dina Bewara ieu sareng numutkeun pitunjuk sakumaha ditetepkeun di dieu.

Anjeun tiasa narik idin naon waé anu anjeun sateuacankeun pikeun kami pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun. Sakali anjeun parantos narik idin anjeun, kami bakal ngeureunkeun ngolah inpormasi pribadi anjeun anu nyambung kana idin anjeun sareng pikeun tujuan anu jelas-jelas dinyatakeun sapertos kieu.

Punten dicatet yén sanajan anjeun mundur idin anjeun pikeun tujuan pamrosésan anu tangtu, kami tiasa neraskeun ngolah inpormasi pribadi sanés pikeun tujuan sanés anu ngagaduhan alesan hukum anu sanés pikeun ngalakukeun éta. Ieu tiasa kalebet ngolah pikeun minuhan kawajiban kontraktual anu aya hubunganana sareng anjeun ngeunaan Produk kami atanapi nalika kami ngagaduhan kawajiban hukum numutkeun hukum anu berlaku pikeun ngalakukeun éta.

Kumaha Ngalaksanakeun Hak Anjeun

Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak-hak anjeun iraha waé ku ngahubungi kami atanapi ngirimkeun formulir pamundut. Punten perhatoskeun yén kami tiasa ngahubungi anjeun sareng nyungkeun dikonfirmasi idéntitas anjeun pikeun mastikeun yén kami henteu ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun ka jalma anu teu sah. Kami tiasa nyungkeun anjeun khususkeun pamundut anjeun sateuacan urang ngalakukeun tindakan naon waé. Sakali kami parantos mastikeun idéntitas anjeun, kami bakal nanganan pamundut anjeun saluyu sareng hukum anu berlaku. Punten perhatikeun yén sanaos anjeun panolakan pikeun ngolah inpormasi pribadi, urang tiasa neraskeun pamrosésan upami diidinan atanapi diwajibkeun dilakukeun ku hukum, sapertos nalika perlu pikeun nyumponan sarat hukum.

Perlindungan Data pikeun Barudak

Kami komitmen pikeun mayungan data barudak sareng masihan anjeun pilihan ngeunaan kumaha data budak anjeun atanapi henteu dianggo. Kami nuturkeun hukum panyalindungan data global sabab aya hubunganana sareng privasi barudak dimana lumaku pikeun Produk Karman, sapertos Undang-undang Perlindungan Privasi Online Anak Amérika Serikat. Kami henteu terang-terangan ngumpulkeun inpormasi pribadi ti barudak tanpa idin kolot atanapi wali anu pas.

Upami anjeun yakin yén kami panginten tiasa ngempelkeun inpormasi pribadi ti batur di handapeun umur genep belas (16), atanapi umur minimum anu sami gumantung kana yurisdiksi anjeun, tanpa idin parental atanapi wali, punten wartosan kami. ngagunakeun cara anu dijelaskeun dina bagian Taros Kami sareng kami bakal nyandak tindakan anu pas pikeun nalungtik sareng langsung ngungkulan pasualan.

Perlindungan Data sareng Perlindungan Kaamanan

Kami nganggo téknologi standar industri, sapertos firewall, téhnik enkripsi, sareng prosedur auténtikasi, sareng anu sanésna, dirancang pikeun ngajaga kaamanan inpormasi pribadi anjeun sareng ngajagi akun sareng sistem Karman tina aksés anu teu sah.

Sanaos kami narékahan ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman, henteu aya tindakan kaamanan anu sampurna, sareng kami henteu tiasa ngajamin yén inpormasi pribadi anjeun moal pernah diungkabkeun dina cara anu teu saluyu sareng Bewara ieu (salaku conto, salaku akibat tina tindakan anu teu diidinan ku pihak katilu anu ngalanggar hukum atanapi Perhatosan ieu).

Karman sama sekali henteu nanggungjawaban kanggo klaim atanapi karugian naon waé anu aya hubunganana sareng panggunaan atanapi nyalahgunakeun User ID anjeun kusabab kagiatan pihak katilu di luar kadali Karman atanapi kusabab kagagalan anjeun ngajaga kerahasiaan sareng kaamanan ID Pamaké anjeun . Kami henteu tanggel waler upami batur ngakses akun anjeun ngalangkungan inpormasi pendaptaran anu aranjeunna peroleh ti anjeun atanapi ngalanggar ku anjeun tina Perhatosan ieu atanapi EULA. Upami anjeun ngagaduhan masalah anu patali sareng kaamanan, punten email ka privacy@KarmanHealthcare.com.

Parobihan Kahareup

Karman tiasa ngamutahirkeun Bewara ieu ti jaman ka jaman. Nalika urang ngarobih ku cara matérial, béwara bakal dipasang dina halaman wéb urang sareng bewara anu diénggalan.

Naon kajadian upami aya parobihan kapamilikan?

Inpormasi ngeunaan palanggan sareng pangguna kami, kalebet inpormasi pribadi, tiasa dibagi sareng ditransferkeun salaku bagian tina ngahiji, akuisisi, penjualan aset perusahaan atanapi transisi jasa ka panyadia sanés. Ieu ogé lumaku pikeun kajadian anu teu kajantenan, kabangkrutan atanapi panarimaan numana catetan palanggan sareng pangguna bakal ditransferkeun ka éntitas sanés salaku hasil tina prosés sapertos kitu.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patalékan atanapi masalah ngeunaan Perhatosan Karman atanapi pamrosésan data atanapi upami anjeun hoyong ngadamel keluhan ngeunaan kamungkinan ngalanggar undang-undang privasi lokal, mangga ngahubungan kami ngagunakeun wincik kontak ieu:

PEGAWAI PRIVASI

KARMAN HEALTHCARE, INC

19255 SAN Jose AVENUE

KOTA INDUSTRI, CA 91748

privacy@KarmanHealthcare.com

Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami ku telepon dina nomer pangrojong pelanggan anu aya hubunganana. Sadaya komunikasi sapertos kitu diperiksa, sareng balesan dikaluarkeun dimana waé pas mungkin. Upami anjeun henteu sugema kana waleran anu ditampi, anjeun tiasa ningali keluhan anjeun ka régulator anu aya hubunganana sareng yurisdiksi anjeun. Upami anjeun naros ka kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun anjeun inpormasi anu anjeun peryogikeun.