Ikon KarmanHealthcare.comKarmanHealthcare.com

E4, London

4.6 resensi 244

  • avatar Sheri Ray ★★★★ saminggu ka tukang
    Cinta lampu super ieu korsi roda. Gampang pikeun perjalanan naon waé. Kapaksa meuli panutup lemes keur footrests sabab bari merenah dina tempatna, mimiti nyeri suku sanggeus ngangkat aranjeunna sababaraha kali. Plastik teuas téh kuat tapi teu pisan forgiving … Tambih deui dina footrests. Ngaran dina tonggong korsi tétéla teu dianggap. Nyebutkeun "karma" ...,, boro kuring pikir cocog pikeun kuring hal nu henteu mampuh.,
  • avatar Tutko Don ★★★★★ minggu 3 ago
    Nembé nampi korsi Ergo Flight Wheel kami sareng nyumponan sadaya harepan urang. Gampang dilipat sareng beuratna hampang ngagampangkeun disimpen dina kendaraan urang. Pamajikan kuring leutik, 5'2" & 99 lbs. jadi 16" x 17" … Tambih deui korsi téh idéal pikeun dirina. Desain jeung kualitas produksi nyaeta impressive. Urang utamana resep kadali rem dina handles sakumaha ieu ngamungkinkeun pikeun kontrol leuwih gede lamun turun tanjakan lungkawing.
  • avatar Angela Holstein ★★★★★ bulan 5 ago
    Naon hiji parusahaan endah. Kami nampi kami korsi roda tapi sabab ieu ditingkatkeun, hardware ieu inadvertently lasut. Email perusahaan sareng nampi réspon dina sababaraha jam. Kami di Basisir Wétan. Amber éta saé pisan. Ngarti … Tambih deui produk sareng terang langsung naon anu kajantenan. Waktu résponna hebat pisan sareng anjeunna ngarengsekeun masalah urang gancang-gancang. Teu tiasa naroskeun jasa palanggan anu langkung saé. Aranjeunna untung mun manehna digawé pikeun aranjeunna. Kami wareg pisan sareng produk kami sareng nyarankeun pisan pikeun ngagaleuh médis.
  • avatar Carrie Roy ★★★★ saminggu ka tukang
    Bagja jeung korsi. Sigana pisan diajar. Gampang ngalipet sareng beuratna saé.
  • avatar Sabrina "Sabrina" Gerlach ★★★★★ sabulan katukang
    Kungsi seueur patarosan sateuacan mesen sareng unggal telepon ka Karman anu kuring lakukeun, kuring mendakan jalma anu informatif sareng ngabantosan. Aranjeunna ngawaler sadaya patarosan kuring sareng ngajantenkeun kuring teu nyaman dina nempatkeun pesenan online. The korsi roda sumping langkung gancang … Tambih deui ti kuring ieu expecting jeung salaki kuring jeung kuring pisan senang jeung kualitas tina korsi roda jeung beurat. Abdi kacida nyarankeun parusahaan ieu.
  • avatar Sarah Goodlin ★★★★ bulan 8 ago
    Urang antosan leuwih lila ti kuring miharep pikeun nampa korsi, tapi éta terrific! Éta hampang, tapi padet sareng gampang pisan pikeun maneuver.
  • avatar Don Chow ★★★★★ minggu 2 ago
    Kami nembe ngagaleuh Karman 12" Rear Wheel Korsi Angkutan pikeun dulur kulawarga urang jeung kuring pageuh bisa disebutkeun ieu téh salah sahiji foldable pangalusna Korsi Angkutan di kelasna. Pasti aya merek séjén anu ngajual kamiripan tapi ieu … Tambih deui nyaeta deal nyata. Paket datang ogé dipak jeung parentah jelas pisan jeung ka titik. Wangunan kualitas tina korsi téh study, teguh sarta ogé nunda babarengan jeung kuring bakal boga ragu recommending batur mésér korsi ieu. Simkuring meunang warna biru jeung korsi éta persis sakumaha digambarkeun. Hatur nuhun Kursi Karman!
  • avatar Paul Voth ★★★★★ minggu 3 ago
    Saatos sababaraha percobaan dina situs wéb anu sanés, kami pencét AQHP. jasa éta hébat katuhu ti mimiti. Kuring ngobrol jeung Cindy EXT.205. Cindy ngalakukeun padamelan anu saé pikeun kuring ngalangkungan prosés pesenan. Hatur nuhun Cindy! Kuring cicing di Kanada, 8 poé sanggeus … Tambih deui pesenan, urang ayeuna boga korsi roda. Sigana alus teuing, sagalana geus aya, sarta kuring kungsi nempatkeun babarengan dina ngeunaan 2 jam. Hatur nuhun Karman jeung Amérika kualitas Produk Kaséhatan.
  • avatar Susan Nielsen ★★★★★ sataun katukang
    Ibu mertua kuring resep ka Karmen énggal korsi roda. Ayeuna anjeunna tiasa sacara gampang jalan-jalan sareng urang sareng tiasa jalan-jalan nalika anjeunna hoyong sareng naék upami anjeunna ban. Hatur nuhun Karmen kanggo korsi ringan ieu!
  • avatar Mufaddal Khambati ★★★★★ bulan 7 ago
    Kisaran endah dina harga anu luar biasa! Kacida nyarankeun ka sadayana!
  • avatar Peter Pan ☆☆☆☆ sabulan katukang
    Wah ieu sigana janten Wakil Présidén Karman Healthcare sareng anjeunna sapertos sato total nalika syuting dina harta umum. Anjeunna malah najong tripod photographers. Ngaranna sigana David Chao hanjelu individu pathetic.
  • avatar Mike Buso ★★★★★ bulan 10 ago
    Kami ngagaduhan Karman S-Ergo 115 pikeun pamajikan kuring. Abdi leres-leres ngahargaan yén éta jauh langkung énténg tibatan langkung beurat wheelchairs anu batur ditawarkeun ka kami. Sapuluh pon henteu janten masalah upami anjeun ngan ukur ngagulung, tapi upami angkat … Tambih deui asup jeung kaluar mobil, éta penting pisan. Sajauh ieu, ieu henteu meryogikeun pangropéa, sareng kuring ngarepkeun sareng ngarepkeun yén éta bakal tetep jadi masalah. Abdi nyarankeun pisan.
  • avatar David Bacon ★★★★★ sataun katukang
    Salaku caregiver dad urang, Abdi peryogi a korsi roda ringan yén kuring tiasa nganggo sareng anjeunna iraha waé kami jauh ti komunitas pensiunan na. Saatos nalungtik sababaraha tipena béda wheelchairs, Kuring mesen LT-980. Abdi nampi … Tambih deui kamari, sareng kuring kataji ku pangwangunan kualitas sareng sadaya fitur anu ngajantenkeun portabel sareng gampang diangkut. Gaduh pangalaman kalayan langkung beurat wheelchairs lami pisan, LT-980 mangrupikeun korsi anu saé pikeun saha waé anu meryogikeun anu langkung enteng. Sedihna, bapak kuring parantos tilar dunya nembé sateuacan anjeunna gaduh kasempetan kanggo nganggo éta, tapi kuring resep sareng abdi badé nyimpen éta kanggo panggunaan ka hareup sareng anggota kulawarga anu sanés anu peryogi.
  • avatar Monique Dreef ★★★★★ sataun katukang
    Meuli Karman 19" Angkutan baja Korsi w/ sandaran tangan anu tiasa dicabut. The Korsi Angkutan Gampang nyorong sareng pas ngaliwatan panto biasa. Sesa panangan (s) gampang dicabut upami diperyogikeun. Bisa nyabut leg rests atawa ngayun aranjeunna ka … Tambih deui sisi (aranjeunna moal cicing di tempat iwal aranjeunna di hareup, tapi éta hiji fix gampang jeung tali Velcro). Korsi boga a bantal ipis. Aya sabuk dipasang pikeun ngamankeun jalma dina korsi. Roda gampang digulung dina kayu keras, ubin & karpét. Ieu Korsi Angkutan gampang ngalipet pikeun neundeun. (ucing disatujuan!)
  • avatar Amy Arenson ★★★★ sataun katukang
    Ieu Karmen munggaran urang korsi roda sareng dugi ka ayeuna éta saé pisan. Kami ngagunakeun éta salaku korsi peralihan pikeun ngaluarkeun salaki kuring tina kakuatanana korsi roda. Éta beurat pisan ringan, gampang dilipet sareng pas dina bagian tukang SUV kuring. … Tambih deui Salaki kuring nyarios éta cukup nyaman pikeun waktos lenggah anu langkung pondok, anjeunna biasa pisan pikeun "aman pisan" dina korsi listrikna janten anjeunna masih kénéh nyaluyukeun tapi pikir éta bakal janten korsi anu hébat dina jangka panjang! Pangiriman gancang pisan, sadayana lancar pisan nalika mesen ogé!
  • avatar Michael Smith ★★★★ sataun katukang
    Kacida kagum ku ieu korsi roda Abdi tiasa langkung-langkung. Ngagaduhan sababaraha masalah sareng ngaleupaskeun suku anu sanés teras éta korsi anu hébat!
  • avatar Ngahasilkeun Mahoney ★★★★★ sataun katukang
    Karma anu kami pilari, korsi ringan anu putrina tiasa dilebetkeun kana mobil kalayan gampang nalika kedah nyandak kuring ka tempat sabab kuring henteu ngajalankeun 82 sareng suku katuhu diluhureun tuur. Nona anu dikaitkeun putra abdi éta saé pisan sareng ngabantosan. Henteu … Tambih deui butuh lila pikeun dikirimkeun. Sareng arah anu gampang pikeun disatukan. Saeutik dilakukeun ti arah sareng seuseueurna parantos parantos. Jalma bener-bener hebat pikeun digawe bareng. Hatur nuhun pisan.
  • avatar Blanca Arteaga ★★★★ sataun katukang
    Kuring mesen korsi ieu kanggo kabogoh anu ngagaduhan MS. Éta saé didamel. Kuat pisan. Kuring mesen anti tipis tapi Henteu kéngingkeun na korsi. Kuring ngirim email tapi teu acan kantos nguping ti aranjeunna. Tapi anjeun bakal resep kumaha saéna ngadamelna .. Ieu di dieu … Tambih deui sapasang gambar. Panutup sésa panangan tong sumping.
  • avatar Karen Sachs ★★★★★ sataun katukang
    Kami ngagaduhan Korsi Angkutan dinten ieu pikeun pamajikan kuring anu keur dioperasi dina suku nya jeung kudu pareum eta pikeun 6 ka 8 minggu. The kualitas luar biasa tur bener-bener betah. Éta gampang disatukan - kuring henteu mendakan arahna … Tambih deui (anu aya dina saku dina tonggong korsi dugi ka saatos kuring dirakit.
  • avatar David Brand ★★★★ sataun katukang
    Karek narima aluminium 24 pon korsi roda kanggo kuring alit, indung sepuh sareng parkinson kanggo dianggo. Nembongan janten sakumaha diiklankeun, ngarepkeun pikeun ngirimkeunana ka anjeunna di padumukan hirup ditulungan énjingna. Dipesen ngalangkungan Amazon, nampi … Tambih deui modél anu bener, sanés warna anu leres. Kuciwa yén korsi warna burgundy sanés sumping, tapi kami nambihan sababaraha pita janten anjeunna bakal terang korsi mana na. Miharep anjeunna bakal ngagaduhan seueur panggunaan tina éta.
  • avatar Rodger Gerzema ★★★★ sataun katukang
    Dipikacinta korsi enteng. Langkung resep roda karét sareng plastik sanés. Aranjeunna ninggalkeun Markus dina lantai ubin anu bantal. Gancangna pilihan anu hadé pikeun transportasi.
  • avatar Ashleigh Pasley ☆☆☆☆ sataun katukang
    Jasa palanggan Goréng. Korsi henteu tiasa diatur, teu tiasa kéngingkeun telepon ti perusahaan kanggo bantosan kirang ti sataun ka tukang, nalika pasién mésér éta (Abdi ahli terapi di panti jompo.) Anjeunna mayar langkung $ 1,000.00 tina saku kanggo korsi ieu. Ayeuna, … Tambih deui kalayan rata-rata panggunaan sareng kirang ti sataun saurna, roda payunna ngagurubus sareng murag. Éta henteu tiasa dianggo, sareng Karma anu pangsaéna tiasa nawiskeun pasién kuring nyaéta "ieu nomer barang, mesen na $ 100.00 sapasang." Pitiful. Naon jinisna korsi roda parusahaan ngubaran jalma sapertos kieu. Korsi anu kirang diwangun, sareng sakali artos anjeun gaduh artos, aranjeunna atos réngsé sareng anjeun. Ati-ati!
  • avatar Gloria sareng Fred Rau ★★★★★ sataun katukang
    S-115 anu nembe ditampi mangrupikeun wifes korsi 3 Karman kuring, saé pisan, enteng pisan sareng tiasa dianggo pisan.
  • avatar Sandy Gordon ★★★★★ sataun katukang
    Dipesen Kerman ringan ultra korsi roda ngaliwatan Walgreens.com. Dikirimkeun ti California geuwat sareng éta anu kuring mesen.
  • avatar Dena Blum ★★★★★ sataun katukang
    Kuring ngagaleuh Karman S-ERGO 305 Ringan Ergonomis korsi roda S-Ergo305Q16SS, 29 lbs., Rilis Ngaleungitkeun Gancang, Frame Rose Beureum, Ukuran Korsi 16 "WX 17" D, Pabrik Jok Korsi adjustable (Default 19 "Lantai Ka Korsi) sareng éta hebat pisan. … Tambih deui Abdi jalma leutik sareng resep pisan kana korsi. Éta gampang pisan dianggo ogé.
  • avatar Jillisa Pierson ★★★★★ sataun katukang
    Abdi nampi abdi korsi roda gancang sareng éta endah. Éta lampu hampang korsi lemes sareng nyaman. Abdi resep pisan. Sareng hiji hatur nuhun tambahan pikeun damel sareng masarakat ms.
  • avatar Beverly Miloszewski ★★★★★ sataun katukang
    nu korsi roda éta sampurna pikeun indung kuring umur 91 taun sareng Bapa kuring anu kedah ngamuat sareng ngabongkar éta. Pengiriman barang peryogi sakedap sabab warnana tos teu aya saham, usum liburan sareng acara cuaca! Tapi, éta sumping dina kaayaan anu saé sareng Ibu kuring resep … Tambih deui ieu!
  • avatar Judy Gilson ★★★★★ sataun katukang
    Bagja pisan ku produk anu diwangun saé kanggo anggota kulawarga ogé gampang dilebetkeun kana mobil kanggo kunjungan dokter.korsi roda ngalir sacara bébas dina karpét sareng ngalangkungan panto imah.
  • avatar Dina Crowley ★★★★★ sataun katukang
    Ieu saé korsi roda. Sigana hébat. Éta hampang, tapi awét. Éta gampang tilepan pikeun disimpen. Anu paling penting, éta raoseun numutkeun bapak sepuh kuring. Nilai hébat artos.
  • avatar tagihan lutz ★★★★★ sataun katukang
    Ditarima ayeuna, pangiriman gancang sareng éta sampurna. Korsi na cekap entong kanggo salaki kuring gampang dijemput. Kami mésér éta pikeun mempermudah perjalanan sareng bakal tiasa ngalipet sareng ngirim salaku koper anu dipariksa. Kacida resepna teh kualitas, … Tambih deui istirahat suku misah tapi gampang ditunda sareng dicandak. Abdi pondok, 4 ”11, sareng korsi cocog pisan sareng kuring. Abdi tiasa ngahontal rem tina posisi anu dumuk.
  • avatar John Ruble ★★★★★ sataun katukang
    biasa wheelchairs ngan beurat teuing pikeun ngalaksanakeun naek turun tangga. Kuring mendakan hiji bulu Karman dina garis sareng ngagaleuh. Gampang dibawa naék tangga turun sareng pamajikan kuring nyarios éta raoseun sareng gampang maneuver pikeun dirina. Ngan … Tambih deui jawaban pikeun urang.
  • avatar Douglas Rappé ★★★★★ sataun katukang
    Kami nembé nampi S Ergo 115 urang korsi roda sareng éta hébat. Ukuran 16 "pas pisan sareng éta raoseun sareng enteng. Bantal korsi anu tiasa dicabut sareng korsi kontur mangrupikeun fitur anu saé pisan. Éta tilep rada alit, kalayan … Tambih deui roda pelepasan gancang éta pas sampurna dina bagian tukang mobil alit urang.
  • avatar Frank G. ★★☆☆☆ sataun katukang
    Saé pisan. Nya diwangun tapi anjeun ngirim kuring warna anu salah. Kuring mesen anu burgandy sareng kuring ngagaduhan anu hideung.
  • avatar Luana McCuish ★★★★★ sataun katukang
    Dibeuli Karman Korsi Angkutan kalawan 19 "korsi. Ieu sumping pinuh dirakit iwal footrests nu gampang napel. korsi téh hébat. Ieu narilep gampang, karasaeun aman, nyaman jeung lightweight. Gampang maneuver … Tambih deui sareng konci. Ieu bakal ngabantuan pisan ku indung kuring anu sepuh.

Tingali Ulasan Google Ninggalkeun Tinjauan

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=82rNMuRXEes[/embedyt]

padoman wheelchairs

Ieu di handap mangrupikeun daptar ulasan pangguna nyata anu disaring ku google. Pembeli saleresna sareng naon anu aranjeunna nyarios. Kami percanten sadaya ulasan ku mitra sapertos GOOGLE, YELP, sarta Amazon. Ngan ukur pembeli saleresna anu reputable anu diverifikasi ngalangkungan sumber anu dipercaya kedah dianggap. Leres, boh anu saé boh anu goréng bakal diwakilan ku anjeun masarakat sareng pembeli sareng pangguna produk sareng jasa kami. Kami hatur nuhun sateuacanna pikeun émutan anjeun. We nawiskeun ratusan rupa kakuatan sareng korsi roda manual anu ngalaksanakeun seueur kaayaan anu bénten anu pangguna tiasa ngagaduhan. Salaku tambahan,  korsi roda manual kalebet pilihan ageung ageung kualitas korsi anu harga kalapa tinggi. Salaku hasilna, we mawa seueur kategori anu béda tina wheelchairs, gumantung kana kaayaan anjeun anjeun tiasa mendakan anu paling pas pikeun gaya hirup anjeun. Salaku tambahan, kami nyayogikeun korsi roda angkutan, korsi roda standar, korsi roda enteng, Korsi roda ultra ringan, korsi roda ergonomis sarta loba batur. padoman Korsi roda mangrupikeun jinis alat anu kedah dicandak ku saurang jalma nyalira tanpa bantosan batré. Anjeun tiasa milih tina propel mandiri, anu ngabutuhkeun pangguna pikeun ngadorong kalayan ngagunakeun anggota badan, sareng pendamping didorong, anu hartosna anjeun kedah ngagaduhan jalma pikeun nyurung anjeun. We yakin yén pangguna bakal tiasa mendakan anu pangsaéna korsi roda manual sayogi pikeun kabutuhan khusus na. Pikeun milih anu katuhu korsi roda contona, anjeun kedah nalungtik sareng mutuskeun kategori, modél, sareng titik harga mana anu cocog pikeun gaya hirup sareng kaayaan anjeun. Gumantung kana kaayan anjeun anjeun tiasa milih korsi anu kabayang tukangna ageung, anu biasana dijalankeun nyalira. Upami anjeun gaduh pangurus atanapi ayeuna anjeun janten pengasuh, anjeun panginten langkung resep vérsi kabayang tukangna anu leutik korsi roda, anu ogé kalebet gagang pendamping. Kami hoyong ngabantosan anjeun milari anu pangsaéna korsi roda. Éta komitmen kami ka anjeun. Pilarian terang naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun anjeun. Hubungi kami ayeuna!
Korsi roda manual gaduh fitur anu bénten-bénten anu ngamungkinkeun alat-alatna cocog pikeun pangguna akhir. Aya variasi dina fitur ieu sareng alesan naha unggal variasi penting pikeun unggal pangguna. Nalika resep a mobilitas produk, aya seueur kaputusan anu kedah dilakukeun pikeun milih korsi anu leres. mobilitas pangguna kedah ngartos kumaha tiap kaputusan bakal mangaruhan fitur-fitur sanés. Ngagaduhan inpormasi produk anu leres penting. Naon fitur anu paling saé pikeun kuring? Di Karman kami yakin yén kanyamanan penting. Korsi anu paling nyaman anu kami sediakeun nyaéta Ergonomic kami wheelchairs. Kalayan ergonomis anu pas sareng anu saé korsi cushion, anjeun bakal resep korsi roda pikeun kahirupan. Aya fitur sanés anu penting pikeun diémutan nalika nuju mésér korsi roda. Mangga kontak a dealer atanapi baca langkung seueur perkawis produk kami. Kami ogé parantos diulas dina Acara Phil. Usaha urang ngawula ka hal nu henteu mampuh komunitas dimimitian ku ngarancang produk pangalusna. Penting pikeun naroskeun ka dealer atanapi DME propésional upami anjeun nyandak pilihan anu pas. Nalika naroskeun patarosan, punten pastikeun anjeun nyarios naon anu paling penting pikeun anjeun. Investasi anu anjeun damel dinten ayeuna bakal salami anjeun saumur hirup. Salaku conto, upami anjeun milih jangkungna korsi anu handap, anjeun moal tiasa milih roda ageung sabab roda na bakal mangaruhan jangkungna korsi. Conto sanésna nyaéta, upami anjeun milih 70 derajat tapak suku anjeun moal tiasa milih 8 ers casters. Sering milih konfigurasi anu pas pikeun a korsi roda nyaéta prosés anu sigana panjang. Kami terang mobilitas alat-alat langkung saé tibatan batur. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan prosés. Tina milih set-up dasar, dugi ka gaduh fitur sareng sadaya fitur anu parantos anjeun pilih. Hubungi kami ayeuna pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan produk kami. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun milari produk anu leres. Upami salah sahiji dealer kami henteu tiasa ngabantosan anjeun, punten email ka kami sareng kami bakal langsung kontak sareng anjeun. Karman paduli ka sadaya palanggan sacara nasional. Kapuasan anjeun penting pikeun kami. Kaseueuran patarosan umum ngeunaan produk urang tiasa kajawab ku urang Halaman Patarosan anu sering Ditaroskeun. Urang korsi manual diwangun kalayan kualitas dina pikiran. Kami terang yén anjeun bakal ngagaduhan produk ieu sareng anjeun salami hirup anjeun sareng gumantung kana kualitas awét mangtaun-taun. Pariksa halaman garansi kami sareng tingali pikeun nyalira naon anu ceuk batur. Dina halaman produk anu tangtu kami ogé ngagaduhan ulasan anu masihan tanggapan. Kami parantos langkung ti dua puluh taun. Kami gaduh rupa-rupa produk anu cocog pikeun kabutuhan anjeun.

Tujuan tina Roda mobilitas

• Nyayogikeun sarana mandiri mobilitas • Maksimalkeun pungsi kagiatan sadidinten • Ngidinan aksés ka sadaya medan sareng lingkungan anu karandapan salami dinten • Nyayogikeun sikep nétral • Nyayogikeun orientasi dina rohangan anu diperyogikeun pikeun sikep sareng fungsi anu optimal • Nyayogikeun dasar pikeun sistem tempat duduk adaptif • Nyayogikeun hartosna tekanan tekanan • Nampi parobahan ukuran sareng beurat
Pikeun jalma anu kawatesanan mobilitas, korsi manual mangrupikeun peralatan anu penting pikeun ningkatkeun perangkatna kualitas hirup sareng nyayogikeun kabébasan gerak. Di tempo anu kalangkung, wheelchairs beurat sareng rumit pikeun pangguna ogé pangasuh sareng sering kakurangan manuver. Kiwari, berkat kamajuan manufaktur sareng desain, pangguna henteu kedah janten pembangun awak anu kompetitif pikeun ngangkat korsi roda naék tangga atanapi kana batang mobil. Kami parantos seueur anu calakan didamel wheelchairs dina pasar anu cocog pikeun korsi roda-bates jalma. Kami nyobian nganggo aluminium kelas pesawat dina sadaya produk urang. ngagunakeun bahan lampu ngabantosan ngagaleuh beurat pigura. Model harga murah urang tiasa gaduh kombinasi waja sareng aluminium. Tapi anu pangsaéna urang wheelchairs didamel tina aluminium. Paduli bahan naon anu urang anggo, urang narékahan pikeun nyayogikeun kualitas produk. Kami ngartos anjeun mobilitas kabutuhan. A non-listrik korsi roda kedah gaya tapi ogé hemat biaya. Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mendakan kasaimbangan katahanan sareng harga pikeun produk kami. Pariksa produk kami anu paling populér ku beurat dina sisi kénca kaca ieu.
Pasihan kami nelepon upami anjeun teu tiasa mendakan korsi roda anu ngagaduhan fitur anu anjeun pilari. Kami nyayogikeun seueur pilihan sareng asesoris sayogi salaku komponén opsional kanggo anjeun korsi roda. Di Karman, urang nyobian "ngabuntel" sareng nyertakeun saloba fitur anu nguntungkeun dina korsi urang supados anjeun mobilitas pangalaman tiasa ditingkatkeun sapinuhna. Kami arepkeun anjeun mendakan produk anu pas ngalangkungan pilihan ageung kami mobilitas pakakas. Komitmen urang pikeun korsi roda kaunggulan penting pisan pikeun perusahaan urang. Pikeun ngahontal ieu, urang teras-terasan nyiapkeun jalan anu pangpayunna. Kami ngarékoméndasikeun maca ulasan produk pikeun milari produk anu pangsaéna. Ieu tiasa janten ultralight korsi roda, atanapi anu ergonomis korsi roda. Anjeun bakal mendakan produk anu ngagaduhan téknologi pamungkas sapertos nangtung wheelchairs. Atanapi anjeun ngan ukur kedah saderhana Walker pikeun ngabantosan anjeun pikeun hirup unggal dinten. Naon sababna, Karman aya di dieu pikeun anjeun. Mangga parios sadaya produk kategori kami. Taroskeun sareng dealer atanapi ngan nelepon kami. Manual wheelchairs anu kakhususan urang. Korsi roda nyayogikeun pangguna kana mobilitas pikeun ngusir diri. Éta ogé ngamungkinkeun pangasuh pikeun ngabantosan pangguna mobilitas. Kami parantos nyéépkeun langkung dua dasawarsa mendesain wheelchairs sareng ngadamel aranjeunna dina kaayaan fasilitas seni urang. Spésialisasi kami nyaéta samet manual ringan. Aranjeunna biasana dina 30 pon. Tapi kami ogé ngagaduhan sababaraha anu sahandapeun 25 pon. Pigura beurat entéh tiasa ngabantosan kadua pangasuh sareng pangguna. The mangpaat anu rongkah. Ti saprak gampang diangkut, janten gampang didorong. Diajar Langkung Ngeunaan Produk
Milarian Anu Sampurna Korsi Roda mun FIT YOU penting pisan. Kusabab kitu urang ngaluncurkeun anu anyar ERGO FIT ™ Kampanye dumasar kana ditangtoskeun Ergonomis Korsi Roda, ngabandingkeun sareng ngabandingkeun kabutuhan awak anjeun, anjeun Diménsi Korsi Roda, sareng ogé nyaimbangkeun lingkungan dimana anjeun bakal resep korsi roda. Naha éta mangrupikeun ékspédisi luar, atanapi mastikeun yén naék a lamping kalayan jumlah resistansi anu sahenteuna, atanapi janten sakumaha nyaman mungkin kusabab panggunaan anu berkepanjangan, urang ERGO FIT ™ nyayogikeun sajumlah anu teu kaitung pilihan sareng asesoris, atanapi modél kalayan variasi khusus anu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi anjeun mobilitas sareng kanyamanan. Bagan Pangukuran Korsi Roda - Karman | Pikeun sadaya korsi roda manual
sumberdaya - Unggal Halaman Landing Produk gaduh sadayana inpormasi anu aya hubunganana sareng produk (mis. Kodeu HCPCS, Diménsi, Sastra, UPC, jst). Upami anjeun hoyong ningali unggal produk didaptarkeun ku spésifikasi sareng detil, mangga buka halaman Pendaratan Sumberdaya kami ku ngaklik IEUH. Organisasi Kaséhatan Dunya - Korsi Roda Korsi Roda Awét - Naon bahan pangsaéna? Ditumpurkeun - Kumaha Milih Korsi Roda Katuhu Naon jinis Kandaraan Korsi Roda anu Paling Saé Pikeun Kuring? Diréktori Kaca Landing
Upami ieu pertama kalina anjeun milari a korsi roda manual, anjeun dina tempat anu leres. Aya ogé halaman wéb anu sanés anjeun tiasa ngarujuk sareng inpormasi anu saé sapertos Wikipedia. Kami di dieu pikeun nyayogikeun anjeun inpormasi anu pangsaéna pikeun produk kami. Milarian a korsi roda manual mangrupikeun salah sahiji Investasi anu paling penting. Anjeun tiasa milarian seueur faktor. Sababaraha nempo harga. Sedengkeun anu sanés milari beurat. Sadayana gaduh karesep anu benten. Korsi manual aya dina sagala rupa bentuk sareng ukuran. Sababaraha korsi manual tiasa lebet 30 inci lébarna. Korsi manual sanésna ngan ukur beurat 14.5 pon dina pigura. Henteu sadaya mérek ngagaduhan seueur pilihan wheelchairs, tapi Kami gaduh sadayana jinis wheelchairs. Tingali pidéo produk kami sateuacan anjeun ngagaleuh. Pidéo kami bakal masihan anjeun langkung seueur inpormasi ngeunaan produk kami. Ieu kalebet nunjukkeun kumaha produk ngalipet, atanapi kumaha carana Dengdekkeun a korsi roda. Pariksa deui dina youtube.com/karmanhealthcare. Ngalanggan saluran Youtube kami dimana Kami bakal ngabéjaan nalika aya video anyar anu dipasang dina saluran kami. Éta ogé penting pisan pikeun diajar ngeunaan saha anu bakal ngalayanan korsi anjeun. Mésér a mobilitas produk gampang ayeuna. Anjeun tiasa mésér korsi online kalayan gampang. Dealer resmi kami biasana nawiskeun kiriman gratis. Mésér online hartosna anjeun henteu kedah ninggalkeun kanyamanan bumi anjeun pikeun mésér produk kami. Anjeun kedah nelepon kami upami anjeun ngagaduhan patarosan. Anjeun ogé tiasa mendakan dealer lokal ngalangkungan dealer kami. Kami salawasna masihan rekomendasi ka palanggan kami. Faktor penting nalika mutuskeun mésér jinis alat ieu kalebet: kelas beurat sareng jinis produk. Manual wheelchairs umumna ngagaduhan 3 kelas beurat anu bénten. Beurat standar, beurat, sareng beurat ultralight. Samet didorong diri ogé gaduh kategori. Ieu kalebet bariatric, recline atanapi high back. Naha aya kaayaan médis? Kumaha pangguna ngalaksanakeun kagiatan sadidinten? Naha pangguna bebas? Kami gaduh wheelchairs didamel pikeun pangguna aktip boh anom boh sepuh. Sadaya kelompok umur tiasa nganggo korsi manual. Penting pikeun mimiti ngagunakeun pituduh pangukuran. Pas anu ditangtoskeun mangrupikeun hal anu paling penting nalika ngagaleuh korsi roda. A mobilitas korsi kedah janten perpanjangan awak hiji jalma. Teras we difokuskeun kanyamanan. Naha jalma na ayeuna raoseun? Naha aya ergonomis anu pas? Naha jalma rawan ngorondang? Sami-sami jalma normal linggih dina méja di kantor. Ergonomi anu saé penting pisan. Saatos urang ngahususkeun hal-hal éta, langkung gampang. Urang teras tiasa naroskeun naon produk anu nawiskeun langkung mangpaat? Naha aya modél anu énggal? Atanapi palanggan hoyong ngahémat artos? Sababaraha korsi manual ngan ukur dianggo samentawis. Dina hal ieu, ahli urang tiasa nyarankeun tetep dina anggaran. Nonautomatik séjén korsi roda pangguna nungtut anu pangsaéna. Gaduh kanopi atanapi headrest memang nambihan biaya. Tapi dina waktos anu sami, éta ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung raoseun. Éta penting pikeun kami. Pikeun milarian pas anu sampurna pikeun anjeun. Sababaraha pangguna hoyong anu langkung lemes. Anu sanés terang yén sabuk korsi anu saé penting. Urang kadang nampi adat pesenan. Éta saé! Kami hoyong ngabantosan. Ngan ukur butuh komunikasi anu saé. Pastikeun pikeun nyaritakeun dealer anjeun naon anu anjeun milari. Kami gaduh palanggan sagala umur. Henteu ngan éta, urang gaduh konsumén kalayan kaayaan anu béda. Kusabab kitu urang gaduh langkung ti 100 modél. Anjeun tiasa gaduh anu dikirimkeun ka panto anjeun énjing. Kaseueuran dealer kami nawiskeun pangiriman gratis. Sababaraha dealer malah nawiskeun pangiriman gratis 2 dinten. Unggal dealer ngagaduhan tawaran khusus pikeun pangguna akhir dina produk Karman.

Pariksa laris kami!

Dijual!
$665.00
Dijual!
anyar
Dijual!
$870.00
Dijual!
Dijual!
$109.00
Dijual!
$670.00
Dijual!
$870.00
[yrw business_id = "soFg6MiHeYaPSwbgWAC8ig" refresh_reviews = true open_link = true nofollow_link = true]