Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Némbongkeun sakabéh hasil 12

Anti Tipis

Anti Tiper kanggo korsi roda boh OEM sareng ngagantian

Umumna aya dua jinis anti tikét sayogi. Seueur diantara aranjeunna universal sareng tiasa dianggo pikeun seueur merek sareng modélna. Kadang-kadang korsi roda bakal sumping sareng aranjeunna ngarah tiasa ngagunakeunana langsung tina kotak. Nalika balanja korsi roda, sering janten pilihan anu hadé pikeun balanja sareng anu nganggo kotakna langsung.

Kusabab aranjeunna henteu "murah" éta sering mangrupikeun barang-barang anu dipikirkeun jalma saatos aranjeunna gaduh korsi roda. Tapi hiji anu penting pisan. Nalika naék tanjakan, bukit, atanapi janggol, sering penting pikeun mastikeun yén korsi roda anjeun aman sareng henteu "tip". Ieu naha anti-tipis didamel. Pastikeun anjeun nyauran kami pikeun kéngingkeun anti tipis pikeun korsi atanapi gaganti anjeun.

Kéngingkeun Anti Tipper pikeun korsi roda anjeun

Alesan naha kéngingkeun anu pas pikeun korsi roda anjeun penting pisan. Unggal korsi didesain béda-béda. Pusat gravitasi, jangkungna poros, korsi dugi ka jangkungna lantai. Éta sadayana bénten. Ngan kusabab anjeun tiasa nyocogkeun, henteu hartosna éta "dirarancang" kanggo korsi anjeun sareng masih tiasa tetep teu aman. Kaseueuran pabrik tiasa ngarobih ukuran tabung supados "salah" salah henteu pas. Ieu ibarat mékanisme kaamanan anu diwangun. Éta ibarat colokan listrik. Aya bentuk sareng ukuran anu béda sareng penting pisan pikeun henteu dicampur.

Tapi tong hariwang, kami di dieu ngabantosan. Ngan ukur nelepon, pesen, atanapi email kami sareng pasihan kami nomer modél sareng nomer séri na. Kami bakal tiasa masihan anjeun anti tipper anu anjeun pilari. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kéngingkeun anti tipis pikeun korsi roda anjeun penting pisan.

Dijual!

Anti Tipis

AT802-DY

$84.00
Dijual!

Anti Tipis

AT800

$84.00
Dijual!

Anti Tipis

AT-LTK5

$84.00
Dijual!

Anti Tipis

AT-LT700

$58.00
Dijual!
Dijual!
Dijual!

Anti Tipis

AT-8020

$102.00
Dijual!

Anti Tipis

AT-305

$129.00
Dijual!

Anti Tipis

AT-2512

$135.00
Dijual!

Anti Tipis

AT-2501

$135.00
Dijual!

Anti Tipis

AT-115

$84.00
Dijual!

Anti Tipis

AT-105

$72.00