Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Némbongkeun sakabéh hasil 6

Korsi Roda Ngaronjatkeun Legrests

Milih jinis anu leres istirahat suku korsi roda, ogé katelah pangrojong korsi roda, mangrupakeun kaputusan anu penting pisan. Nyatana, upami anjeun henteu ngagaduhan jenis istirahat suku anu leres maka anjeun tiasa sacara gampil nyanghareupan ngarareunah, ningkat spasticity sareng bahkan parah kaayaan anjeun. Janten lereskeun éta penting.

Sajumlah pertimbangan dimaénkeun di dieu, sareng penting pisan pikeun anjeun sapinuhna terang ngeunaan jinis anu aya sareng manpaat anu ditawarkeunana. Anjeun peryogi bantosan anu pas pikeun suku sareng suku nalika nganggo korsi roda. Upami anjeun henteu ngagaduhan tingkat pangrojong ieu, anjeun tiasa nyanghareupan masalah sapertos nyeri punggung sareng tekanan dina imbit, anu tiasa hartosna henteu raoseun.

Umumna aya dua jinis naék korsi roda naékna legrests

Nyaéta dua jinis korsi naékékan legrests: artikulasi sareng angkat suku sésana.

Fungsi utami pikeun ngadukung leg nyaéta angkat atanapi artikulasi, nyaéta reposisi pangguna pikeun nyebarkeun beban tekanan sareng ngabantosan ningkatkeun sirkulasi pikeun nyegah ngabareuhan. Kadua jinis na aya dina rupa-rupa korsi roda (alat standar dina korsi roda sareng tilepan), tapi éta nawiskeun pangalaman anu béda.

Bisi wae, tetep diémutan yén sudut dimana sésa suku napel dina korsi roda (biasana 70, 80 atanapi 90 derajat), tiasa mangaruhan posisi panggul sareng tiasa mangaruhan posisi linggih anjeun dina korsi roda. Ogé, sudutna bakal mangaruhan gerak anjeun dina rohangan anu tertutup, nyaéta ngarobah bunderan korsi roda sareng aksés ngurilingan bumi. Anjeun oge tiasa nganggo istirahat suku anu didukung sareng istirahat suku panggunaan manual. Sedengkeun pilihanna tiasa sigana sakedik pisan, kaayaan médis anjeun tiasa nangtoskeun pilihan istirahat suku anu anjeun candak.

 

Dijual!

Korsi Roda Ngaronjatkeun Legrests

EL-VIP515

$325.00
Dijual!

Korsi Roda Ngaronjatkeun Legrests

EL-S305

$309.00
Dijual!

Korsi Roda Ngaronjatkeun Legrests

EL-S115

$300.00
Dijual!

Korsi Roda Ngaronjatkeun Legrests

EL-MVP502-18

$325.00
Dijual!

Korsi Roda Ngaronjatkeun Legrests

EL-KM5000

$325.00
Dijual!

Asesoris Korsi Roda

EL-980-18

$71.99