Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Upholstery Korsi Roda & Korsi sareng Bantal

Aya seueur jinis jok korsi roda & korsi sareng bantal:

Upami anjeun linggih dina korsi roda langkung ti 2 jam sadinten, ieu tiasa janten bagian anu paling penting anu anjeun hoyong perhatoskeun. Sami sapertos bobo urang, urang nyéépkeun 1/3 kahirupan urang sareng kedah nginvestasikeun kasur sareng bantal anu paling raoseun. Korsi roda cara anu sami. Upami anjeun parantos mendakan halaman wéb kami, anjeun parantos terang yén kami parantos janten pamimpin ergonomik sareng sistem tempat duduk ngawangun S anu dipaténkeun kalayan lega dibuktikeun. Ayeuna hayu urang ngajajah naon waé pilihan sanésna.

  1. Sistem Korsi S-Shaped
  2. memori Foam
  3. Bantalan Anti Mikrobia Aegis
  4. Busa Gel
  5. Reguar Bantal

Naha éta bantal korsi roda atanapi mérek ngagedéan anu anyar anjeun henteu sabar ngantosanna, cobian mémori korsi roda busa kami & bantal korsi anu ngabédakeun anu pangsaéna tina sésana. Sami-sami sapertos busa mémori anjeun bantalan tungtung luhur anu temperpedik, mésér hartosna anu paling saé yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun mayar.

Produk high end kami henteu ngan ukur parantos diuji tapi éta dimana kanyamanan ngan saukur nempatkeun persaingan ku alesan naha urang ngan ukur nganggo bahan anu pangsaéna. Kami leres-leres ngadamel barang anu saé. Sareng urang henteu ngan ukur nyebut tanduk urang sorangan. Éta didukung ku panilitian sareng sains. Kami resep nyayogikeun dinten kanyamanan di unggal dinten pikeun klien kami anu paling berharga; anjeun! Ngan parios ulasan kami. Ayeuna émut, ieu leres-leres resep pribadi.