Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Némbongkeun sakabéh hasil 3

Alat Pamandian & Kasalametan

Alat mandi & kaamanan didesain pikeun masihan unggal kelompok umur kamampuan ngalaksanakeun kagiatan sadidinten kalayan langkung gampang. Alesan utama pikeun mésér salah sahiji produk ieu nyaéta pikeun nyegah cilaka tina kacilakaan di jero kamar mandi. Kalayan stabilitas sareng maneuverabilitas anu ditambih, anjeun tiasa gerak di kamar mandi kalayan gampang sareng anjeun tiasa yakin yén anjeun nyegah panyawat poténsial tina kajadian. Aya seueur produk anu béda dina kategori ieu, kalebet korsi pancuran, korsi koméd, mandi mindahkeun papan, lift mandi, sareng alat anu manpaat anu sanés pikeun masihan anjeun ngabantosan.

Teuing, korsi kamar mandi tiasa dianggo salaku komér sareng korsi pancuran. Ieu ngandung harti yén anjeun ngan ukur peryogi hiji alat pikeun dianggo salaku toilét sareng bantosan mandi. Dirancang kalayan raoseun sareng katahanan dina pikiran, samet ieu tiasa ngabantosan pangguna nalika nganggo jamban sareng nalika anjeun nuju mandi. Pigura na didamel tina aluminium atanapi waja, masing-masing gaduh pro sareng kontra na. Aluminium langkung hampang, tapi waja langkung awét.

Kursi Pancuran Perawat pikeun Mandi & Kasalametan

Gumantung kana tingkat mobilitas jalma anu nganggo korsi pancuran, aranjeunna tiasa atanapi henteu peryogi pangasuh kanggo mandi. Upami pangurus kedah, sok janten ide anu saé pikeun parios naha korsi mandina tiasa nampung pangasuh anu masihan bantosan. Ieu ngandung harti yén korsi éta bakal gaduh gagang atanapi sababaraha bentuk fitur angkat kanggo ngamungkinkeun pangurus kanggo mindahkeun pasién lebet sareng kaluar mandi.

Kusabab kitu, upami teu aya anu ngurus, korsi pancuran dasar panginten cekap cekap ngabantosan anjeun mandi. Mandi & produk kaamanan anu leres tiasa nambihan seueur nilai di bumi anjeun. Éta ogé saé pikeun mastikeun yén produk mandi & kaamanan sanésna aya. Ngagaduhan a cekelan gagang contona saé pisan. Aya ogé daptar produk kaamanan anu saé dipibanda. Sababaraha diantarana ngalegaan ti kamar mandi. Anjeun tiasa kéngingkeun korsi roda sareng komér sareng aman cai. Éta pisan gumantung kana kabutuhan anjeun.

Dijual!
Séép
$19.99
Dijual!
$46.99
Dijual!

Mandi & Kasalametan

SC-505 Korsi Pancuran

$36.99