Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Korsi Roda Populer Kami

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
$109.00

Némbongkeun sakabéh hasil 18

Korsi Roda Ultra Ringan

Maca deui

Korsi roda ringan Ultra bagian tina urang korsi roda manual séri anu nawiskeun bingkai awét énggal sareng fitur hébat. Kami nyayogikeun korsi roda ultra ringan anu dianggap korsi roda tilepan. Ieu ngandung harti yén bingkai tiasa ditilepkeun sareng disimpen kana rohangan anu alit, sapertos batang wahana, garasi mobil atanapi tempat neundeun.

Pikeun sacara efektif dikategorikeun salaku korsi roda ultra ringan, beuratna henteu kedah ngaleuwihan 30 pon ku aturan Medicare sareng HCPCS. Pikeun korsi roda ringan, éta sakitar 31-33 pon. Nanging, korsi roda Karman nyandak angka ieu kana jangkungna énggal ... Korsi Roda Ultra Ringan mangrupakeun pilihan anu hadé upami anjeun milari korsi roda manual. Sababaraha fitur misahkeun unggal korsi roda ti anu sanésna, sababaraha kategori korsi roda ultra kami kalebet Korsi Roda Roda ageung, sarta Korsi Roda Roda Leutik anu ngalayanan saha waé anu milari pilihan anu pas dina samet lampu manual.

Karman bangga kana karajinan. Kaseueuran daérah bagian kami sacara unik alatna, dirarancang, sareng didamel ku departemen R&D kami. Kusabab éta, sadaya komponén S-ERGO didamel tina desain dipaténkeun urang sorangan. Ti komponén mundur rékayasa kana aluminium kelas pesawat. Kami henteu nyandak pengecualian dina nyusun korsi roda sampurna anu sayogi. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan kaunggulan korsi roda urang, kantun ngabandingkeun kelas beurat. Ku alatan éta, Tingali dina beurat unggal produk. Bandingkeun biaya sareng harga penjualan. Ku alatan éta, kaseueuran pesaing ngamungkinkeun atanapi ngaleungitkeun beuratna. Hasilna bahan langkung mirah dianggo. Portabilitas parantos janten komoditi anu dipeunteun kusabab naékna bahan baku.

Luhureun sadaya, korsi roda Ringan ilaharna didamel tina aluminium tapi kadang tina waja atanapi gabungan duanana logam. Ieu ngamungkinkeun beurat kirang tina standar 38-50 lbs .. Korsi Roda Roda dina kategori ieu umumna beuratna tina 29 - 34 lbs.

Kami gaduh seueur korsi roda anu tiasa dipilih dina kisaran beurat 29 - 34 pon sareng kami ogé ngagaduhan korsi anu aya handapeun 29 lbs korsi roda ultra lampu kategori. Upami éta beurat entong anu anjeun milari, naroskeun ngeunaan pigura 14.5 pon anyar kami ERGO hiber. Sadaya korsi roda S-ERGO Series ragrag dina Korsi roda ultra ringan kategori jeung fitur Korsi Ergonomis.

Lampu Ultra, korsi roda pisan portabel.

Gampang kanggo ngalipet sareng nyimpen, gampang pikeun ngangkat kana kendaraan leutik atanapi ageung.

Korsi roda ringan sareng korsi roda ringan

Kami nyayogikeun pangguna kana pigura korsi roda paling enteng aya di pasar ayeuna. Hasilna, urang tilepan korsi roda ultra ringan mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun saha waé anu milari pigura lampu, korsi kami asalna standar sareng téknologi tungtung luhur.

Korsi roda ringan Ultra nyayogikeun anjeun leyuran ringan pikeun kabutuhan pribadi anjeun, tanpa ngorbankeun kinerja sareng daya tahan. Kumargi kitu, sadayana urang samet ultra lampu anu dilipat, Anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen dina batang kandaraan. Anu langkung penting anjeun tiasa nyimpen éta di tukangeun korsi mobil anjeun atanapi dina tempat panyimpenan.

Pangguna tiasa gaduh sadayana fitur anu a korsi roda kaku (henteu tiasa dilipat) ngagaduhan, ditambah kauntungan tambahan pikeun tiasa ngalipet korsi. Kamikorsi roda ltra nawiskeun seueur pilihan sareng fitur pikeun nyocogkeun kabutuhan pribadi pangguna sareng karesepna.

Dina kategori ieu anjeun tiasa mendakan korsi roda anu beuratna dugi ka 15 pon, sareng fitur sapertos armrests anu tiasa dicabut, armrests panjang atanapi méja, footrests anu tiasa dicabut atanapi tetep, roda tukang anu ageung atanapi alit, sareng seueur aksesoris anu tiasa dipilih.

sadaya Korsi roda ultra ringan datang standar kalayan gagang pendamping. Kaseueuran korsi ieu sayogi dina lébar korsi 16 ″ atanapi 18 ″. Kaseueuran korsi ngagaduhan bantalan panangan panjang méja, anu gampang pas dina handapeun méja atanapi méja. Ku sabab kitu sababaraha modél korsi roda gaduh sandaran tangan deui-balik anu ngajantenkeun mindahkeun langkung gampang. Langkung penting kana batang mobil atanapi tempat panyimpenan anu sanés. Sésa-lésa anu tiasa dileungitkeun istirahat ogé nyayogikeun mobilitas sareng gampang panggunaan.

Tanya ngeunaan Bariatric adaptif atanapi resép kami upami KM-8520F20 sareng KM-8520F22 henteu minuhan kabutuhan khusus anjeun atanapi anjeun tiasa parios kami BT-10 modél bariatric jeung S-2512 modél lampu ultra. Ku sabab kitu Korsi angkot ogé dimaksudkan pikeun janten alat bantu mobilitas anu fleksibel pikeun perjalanan sareng kagiatan di luar bumi, anjeun ogé bakal mendakanana handapeun Korsi Roda Ultra Ringan.


FLYER WHEELCHAIR RINGKASAN pdf | BROCHURE ERGO | ERGO FLYER | S-ERGO 115 POSTER | ERGO LITE POSTER | Posko pesawat ERGO | POSTER ERGO ATX

sumberdaya - Unggal Halaman Landing Produk gaduh sadayana inpormasi anu aya hubunganana sareng produk (mis. Kodeu HCPCS, Diménsi, Sastra, UPC, jst). Upami anjeun hoyong ningali unggal produk didaptarkeun ku spésifikasi sareng detil, mangga buka halaman Pendaratan Sumberdaya kami ku ngaklik IEUH. Pariksa kami Diréktori Kaca Landing

Sumberdaya séjén

Rehab.org - Ngabandingkeun Lampu Aluminium Ultra
Apparelyzed.com - Pitunjuk Korsi Roda Manual
Korsi roda Wikipedia
Patarosan sareng Waleran Ngeunaan Korsi Roda sareng Bus sareng Rail Service
Korsi Roda Medicare sareng Kauntungan Scooter
Standar Kualitas sareng Syarat Akréditasi pikeun Korsi Roda Manual Ultra Ringan

Pariksa laris kami!

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
$109.00
Dijual!

Korsi Roda

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Dijual!

Korsi Roda

802-DY - 30 lbs

$185.00
Dijual!

Korsi Roda

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO hiber-TP 18

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

Bentang Dua - 28 lbs

$663.00
Dijual!

Korsi Roda Motor

XO-55 Cakrawala

$4,850.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO LITE - 18 lbs

$800.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO PUTIH - 25

$725.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO ATX - 15.4 lbs

$2,040.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 125 - 25 lbs

$860.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 105 - 27 lbs

$625.00
Séép

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 106 - 27 lbs

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO hiber-TP 18

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

FLEXX - 28.5 lbs

$1,210.00
Dijual!

Korsi Roda

802-DY - 30 lbs

$185.00
Dijual!

Korsi Roda

LT-K5 - 28 lbs

$419.00
Dijual!

Korsi Roda Ultra Ringan

LT-990 - 24 lbs

$514.00
Dijual!
$298.00

Balanja Toko Korsi Roda kami - Korsi Roda Ringan Ultra

Korsi roda Karman anu mana anu pas pikeun kuring?
Di Karman, urang gaduh langkung ti 100 modél pikeun korsi roda manual anu tiasa dipilih. Sacara umum, upami anjeun tiasa ngamajukeun diri dina korsi roda, anjeun bakal hoyong korsi roda paling enteng anu paling enteng aya. Diajar langkung seueur ngeunaan sadaya kategori anu sayogi teras pilih ku beurat produk sareng anggaran. Ieu sababaraha kategori sareng inpormasi kanggo ulasan anjeun:

Korsi Roda Angkutan

Korsi roda angkutan mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngangkut batur ka sareng ti tempat-tempat anu anjeun resep perjalanan. A korsi roda angkutan umumna sempit sareng langkung hampang tibatan a korsi roda standar, Ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun halangan ketat sareng jalan masuk sempit. Aya béntenna antara tungtung luhur urang Kacilakaan Diuji S-ERGO Korsi roda angkutan sareng ogé produk kelas ékonomi. Sababaraha pilihan hébat kalebet urang ERGO LITE jeung S-115TP. Kami ogé ngagaduhan korsi roda pikeun perjalanan, TV-10B.

Korsi Roda Standar Standar

Kaseueuran korsi roda beurat standar mimitian ti 34 pon, hiji korsi roda beurat standar mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu moal sering dianggo; umumna 3 jam atanapi kirang per dinten sareng sering mindahkeun. Pilihan pinuh kami sayogi tina modél anu paling dasar kalayan legrests sareng armrests kana korsi roda anu ngagaduhan pilihan legrests sareng armrests anu tiasa dicabut. Aya ogé modél sareng asesoris opsional pikeun ningkatkeun korsi roda anjeunBantal busa sareng / atanapi Bantal Gél nyayogikeun kanyamanan tambahan.

Korsi Roda

Kalayan beuratna mimitian ti 25-34 pon, urang korsi roda ringan mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu langkung sering dianggo, nalika anjeun peryogi pilihan khusus, atanapi nalika haté anjeun disetél dina pigura khusus sareng / atanapi kombinasi warna pelapis. Kategori ieu nutupan sadayana, sareng korsi roda ringan dina harga kalapa. Korsi roda ieu nawiskeun langkung seueur pilihan sareng urang biasana nyarankeun yén perbandingan kedah dilakukeun ku kategori undak salajengna nyaéta milik urang Korsi roda beurat ultralight dimana alat-alat mobilitas pamungkas sareng fitur-fiturna paling saé pisan.

Korsi Roda Ultralightweight

Ieu kategori korsi roda anu pangsaéna cicingna pangsaéna. Kalayan beurat korsi roda serendah 14.5 pon sareng sayogi dina duanana S-ERGO sareng saderhana modél super lightweight, korsi roda beurat ultralight kanggo pangguna sapinuh waktu anu nungtut kinerja sareng pikeun anu hoyong korsi roda paling enteng mungkin pikeun gampang ngadorong diri sareng ngangkut. Dina kategori ieu, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha fitur anu henteu pernah kapendak dina pesaing sapertos standardize crash crash on Modél S-ERGO sareng ton tina pilihan sareng asesoris henteu ditawarkeun dina kategori basa sanés dina pilihan korsi roda.

Korsi Roda Aktip

urang ERGO ATX nawarkeun anu panghadéna dina kombinasi disiplin manufaktur korsi roda. Kritéria ieu kalebet tapi henteu diwatesan ku kasaluyuan maksimal, kaku, ultra lightweight, kanyamanan, kalenturan, gaya sareng pagelaran anu luar biasa. Kategori korsi roda Ultralightweight kami nyandak kompromi nol sareng departemen R&D kami anu ngadorong téhnik sareng kamampuan manufaktur pangénggalna sareng mindahkeun éta ka anjeun langsung di jalan.

Dengdekkeun / Korsi Roda

Kursi ngagolér atanapi anu sanés dikenal salaku korsi roda "luhur deui" mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu nyéépkeun waktos dina korsi roda sabab nawiskeun langkung seueur posisi pikeun ngagoler. Sareng a korsi roda déngdék nawiskeun posisi alternatif sareng relief tekanan pikeun anu meryogikeun relief tekanan salajengna pikeun panggunaan korsi roda anu berkepanjangan. Duanana kategori kami sacara efektif ngirangan beurat pesaing tradisional janten tetep émut nalika balanja kalayan harga.

Korsi Roda Tugas beurat

Korsi Roda Bariatric kami ngagaduhan beurat beurat 800 pon, ieu Korsi roda tugas beurat tiasa nampung pangguna anu mana waé kalayan lébar korsi maksimal 30 "lébar. Karman ngangkut korsi roda tugas lengkep, tina ékonom Korsi roda bariatric, pikeun kompléks modél highly-configurable / customKami ogé ngagaduhan korsi roda bariatric anu paling enteng di industri pikeun jembar korsi sareng topi beurat na.

Korsi Roda Nangtung

Ngadeg dina korsi roda mangrupikeun produk anu paling berpengaruh anu kami rancang sareng diproduksi dina usaha urang ngamungkinkeun mobilitas kaganggu nyandak kahirupan aranjeunna deui. Kami henteu lirén ngan ukur ngamungkinkeun jalma-jalma nangtung dina korsi roda; kami ngajantenkeun produk harga anu paling kompetitif dina kategori nyetir ékonomi na kana perhatosan bumi sadidinten. Baca langkung seueur ngeunaan sadaya kauntungan, sumber dana, sareng pilihan kauangan upami anjeun resep korsi roda anjeun ngabantosan anjeun nangtung.
Patarosan umum

Naon prosés pikeun mésér korsi roda ti Karman?

Anjeun gaduh sababaraha cara kanggo mésér korsi roda ti kami. Gumantung kana produkna, anjeun tiasa mésér salah sahiji an dealer bata sareng mortir anu sah, atanapi online. Anjeun tiasa milih tina salah sahiji reseller halaman wéb sapertos Amazon atanapi Walgreens, atanapi anjeun tiasa mésér langsung tina halaman wéb ieu.

Naha kuring bakal ditagih pajak penjualan?

Karman diperyogikeun ngumpulkeun pajak penjualan kanggo barang anu dikirimkeun ka nagara-nagara tangtu. Nalika nambihan kana karanjang, pastikeun anjeun lebet kana kaayaan sareng kota tempat anjeun cicing. Sistem otomatis kami bakal ngitung pajak penjualan anu aya hubunganana sareng lokasi anjeun.

Dupi pengiriman barang gratis?

Barang kotak ageung standar kami bakal dikirimkeun ti gudang kami ngalangkungan FEDEX sareng éta gratis. Sadaya pesenan langkung ti $ 89.99 sok dikirimkeun gratis unggal dinten di Karman. Pangangkut anu sanés dianggo gumantung kana ukuran, kasadiaan sareng kiriman LCL anu sanés.

Naha anjeun ngajual korsi roda anu dipaké atanapi nyéwa korsi roda?

Kami henteu ngical atanapi nyéwa korsi roda anu dipaké pikeun alesan kabersihan. Pikeun mastikeun anjeun nampi korsi kualitas pangsaéna kami ngan ukur ngajual korsi roda anyar. Tapi, urang gaduh sababaraha korsi roda open-box anu anyar kanggo dijual. Anjeun kedah nyauran kanggo ningali khusus naon waé anu urang gaduh tapi ulah iklan. Kami henteu nawiskeun korsi roda kanggo nyéwa.

Kumaha korsi roda anjeun ngajual benten sareng anu kuring mendakan di situs sanés?

Karman ngagaduhan sakur korsi sanés anu anjeun mendakan dina situs sanés. Aya dua kategori dimana anjeun tiasa milih. Kalayan jinis "ékonomi", sabab kami pabrik, urang tiasa salawasna ngéléhkeun harga anu diiklankeun tanpa ngajalankeun promosi khusus. Ieu mangrupikeun harga anu hébat unggal dinten urang langsungkeun ka anjeun. Urang ogé ngagaduhan barang-barang khusus sapertos beurat ultralight sareng produk ergonomis anu sanésna sanés nawiskeun salaku mérek anu saling bersaing. Sésana pastikeun anjeun aya dina tangan anu saé kalayan mérek anu parantos aya langkung ti 25 taun!

Naha anjeun ngical (PPE) Personal Protective Equipment / Masker Wajah?

Leres, kusabab pandemi éta, Karman parantos ngekspor rébuan masker pameunteu ka Cina anu ngadukung pabrik dina pandemi mimiti. Kami ayeuna parantos ngabalikeun produksi aliran duanana N95 sareng topeng debu tradisional dipaké dina seueur jinis lingkungan anu béda. Bakal aya promosi terus masker sareng tawaran anu sayogi pikeun nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Naon anu lumangsung upami kuring butuh perbaikan atanapi bagian pikeun alat-alat kuring?

Kami gaduh jaringan padagang anu lega ngalangkungan nagara-nagara bagian. Gumantung kana sifat kompleksitas a padoman korsi roda vs, urang panginten tiasa waé gangguan némbak online atanapi ngirim salah sahiji urang techs ka bumi anjeun kanggo bantosan. Pariksa ulasan kami sareng sababaraha puluh taun pangalaman dina kualitas kami, sésana pastikeun anjeun aya dina panangan anu saé.

Naon anu lumangsung upami kuring hoyong balikkeun peralatan kuring?

Kami hoyong anjeun sapinuhna wareg sareng pameseran anjeun. Upami alat-alat anjeun sumping sareng sanés anu anjeun ngarepkeun atanapi peryogikeun, anjeun tiasa balikeun deui dina waktos 14 dinten salami éta henteu dianggo (ban anu beresih sareng henteu aya goresan) sareng bungkusan aslina. Kacuali Karman ngalakukeun kasalahan, angkutan balik deui tanggung jawab pelanggan. Dua pengecualian pikeun ieu nyaéta korsi roda ringan kustom, anu naungan biaya restock 15%, sareng korsi roda ultralightweight sareng nangtung, anu henteu tiasa dipulangkeun sabab didamel supados mesen. Kanggo inpormasi lengkep mangga tingali kami Kabijakan pamulangan.
Ringkesan ieu dimaksudkeun pikeun tujuan inpormasi umum waé, sareng henteu kedah ditapsirkeun salaku naséhat médis khusus. Anjeun kedah maca labél produk sareng ngadamel instruksi operasi. Salaku tambahan, upami anjeun nginum obat atanapi ngagaduhan kaayaan médis, mangga konsultasi heula sareng dokter atanapi dokter anjeun. Karman henteu ngajantenkeun klinis, operasional, atanapi kasihatan naon waé pikeun nambihan kaayaan médis anjeun. Alat korsi roda sareng mobilitas anu paling cocog nyaéta anu kami milari pikeun anjeun sareng nyungkeun anjeun verifikasi sareng ahli médis.