Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Némbongkeun sakabéh hasil 3

Korsi Roda Headrest

Karman Podomoro headrest korsi roda universal langkung lengkep pikeun sadaya pangguna korsi roda anu milari kanyamanan tambih ku harga anu ekonomis. Desain anu dipaténkeun ngamungkinkeun ngalipet nalika runtuh korsi roda. Henteu aya alat anu diperyogikeun, henteu kedah dicabut nalika ngalipet sareng nyimpen korsi roda. Headded empuk ngagaduhan tekstur permukaan anu tiasa napas.

Kursi sirah roda korsi sirah ieu nyayogikeun bantosan dina tilu tingkatan dina sirah pikeun ngendalikeun lentong gurat (ceuli nuju taktak), rotasi (irung nuju taktak), sareng flexion (gado kana dada). Kursi sirah dina korsi roda kanggo ngendalikeun sirah sayogi pikeun murangkalih boh déwasa.

Sababaraha kali nyetél sirah kedah diperhatoskeun pikeun anu ngalaman cilaka anu parah sareng panyakit nuromuscular anu meryogikeun panggunaan korsi roda. Henteu sadayana headrests didamel sami; seueur anu teu raoseun sareng sesah diluyukeun. Dihandap ieu anjeun bakal diajar manpaat Karman Wheelchair Headrest sareng naha éta gampang dianggo, teu kakantun kumaha raoseunana pikeun pangguna.

Sakitu seueur headrests pikeun pangguna korsi roda anu ngaganggu sareng kakurangan stabilisasi anu diperyogikeun ku seueur pasién, khususna sareng sirahna maju payun. Jalma anu nawiskeun sababaraha jinis kontrol sirah payun biasana pisan teu raoseun pikeun anu nganggo sareng tiasa janten gangguan umum. Bando anu sesah dianggo langkung condong henteu dianggo, khususna anu ngupahan atanapi ngagaduhan tugas pikeun miara pasién

Kursi sirah dina korsi roda pikeun ngendalikeun sirah dibarengan ku tali anu nyaman sareng gampang dianggo. Éta ngagaduhan klem sékrési gancang anu tahan aman pikeun sirah pasién, sareng bantalan khusus pikeun tambihan kanyamanan. Ngamankeun sirah kalayan raoseun kana panangan sirah bakal ngajaga sirah tina ragrag ka hareup, hal anu tiasa nyababkeun masalah napas, sesah tuang atanapi nyarios, atanapi tatu beuheung salajengna.

 

Dijual!
Séép

Asesoris Korsi Roda

CANO-115 - Kanopi Korsi Roda

$163.99
Dijual!

Asesoris Korsi Roda

Panjangan Panjangan

$129.99
Dijual!

Bantu Sapopoé

Korsi Roda Headrest

$154.00