Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Korsi Roda Populer Kami

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
$109.00

Némbongkeun sakabéh hasil 13

Korsi Roda Bariatric sareng Korsi Tugas beurat

Maca deui

korsi roda bariatric sering disebut a Korsi roda tugas beurat atanapi korsi roda tambahan kalayan kapasitas beurat tambahan, baju besi silang anu diperkuat, sareng sababaraha rupi desain sanésna pikeun mastikeun yén aya daya tahan anu handal pikeun nanganan dukungan tambahan.

Naha éta sarat kapasitas beurat tambahan, atanapi ngan saukur pan korsi anu langkung lega atanapi lébar korsi, Karman ngagaduhan seueur korsi anu sayogi dina kategori Extra Wide, aya sababaraha modél sareng lébar korsi anu tiasa dipilih dina korsi roda ngagoler atanapi anu sanésna dikenal salaku Korsi Roda Balik Deui Kategori.

Kami ogé ngagaduhan modél korsi roda, beurat énténg dina kategori na, kami ogé nawiskeun korsi roda anu adaptif sareng cap beurat langkung tina 550 lbs sareng 30 ″ lébar korsi.

korsi roda bariatric tiasa ngabantosan mobilitas pasién. Desain kami ngurilingan cara pikeun ningkatkeun mobilitas sareng nyegah beban tambahan tina ngalambatkeun panggunaan sareng kamerdékaan. Desain has kami kalebet bala tambahan dina jahitan, lawon, sareng jinis bantalan sareng pertimbangan pikeun leres-leres ngajantenkeun korsi roda kami salah sahiji jinis.

Nalika hiji jalma tiasa ngalih-ngalih nyalira, éta ngagampangkeun kabeuratan dina pangasuhna. Hal ieu nekenkeun pisan anu kedah salawasna "diperhatoskeun" pikeun jalma cacat. Naon waé anu nyayogikeun tingkat kamandirian saé pikeun pasién sareng anu masihan perawatan.

Korsi Roda Bariatric mangrupakeun jenis korsi roda tugas beurat anu dirancang pikeun pangguna anu peryogi rohangan tambahan pikeun kanyamanan pamungkas. Korsi roda tugas beurat anu khusus didamel pikeun pangguna kalayan pigura awak anu langkung ageung, kapasitas beurat urang ngahontal nepi ka 550 lbs. Dina kategori korsi roda ieu anjeun tiasa mendakan ukuran korsi anu langkung ageung tibatan korsi konvensional, urang korsi roda bariatric gaduh lébar lébar dugi ka 32.

urang korsi roda bariatric nawiskeun dukungan tambahan sareng stabilitas, pigura kami leres-leres dirancang pikeun ningkatkeun kasalametan pangguna. Kusabab korsi roda dina kategori ieu nyayogikeun bantalan poros kakuatan tambahan, nalika anjeun nganggo korsi, anjeun bakal karaos stabil sareng anjeun ogé bakal langkung lancar tibatan korsi konvensional.

Upami anjeun milari korsi roda anu ngamungkinkeun anjeun mindahkeun asup jeung kaluar kalayan gampang, maka anjeun kedah parios garis tina Korsi roda tugas beurat, Anu idéal pikeun ditransper, sareng henteu aya kasempetan murag tina korsi korsi.

Milarian korsi roda anu sampurna pikeun FIT YOU penting pisan. Kusabab kitu kami ngaluncurkeun Kampanye ERGO FIT ™ anyar dumasar kana anu pantes Ergonomis Korsi Roda, ngabandingkeun sareng ngabandingkeun duanana kabutuhan awak anjeun, anjeun Diménsi Korsi Roda, sareng ogé nyaimbangkeun lingkungan dimana anjeun bakal ngaraosan korsi roda anjeun.

Naha éta ékspédisi di luar sareng mastikeun yén naék tanjakan kalayan paling saeutik résistansi, atanapi janten raoseun mungkin kusabab panggunaan anu berkepanjangan, metodologi ERGO FIT ™ kami nyayogikeun pilihan sareng asesoris, atanapi modél kalayan variasi khusus anu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi mobilitas sareng kanyamanan anjeun.


sumberdaya - Unggal Halaman Landing Produk gaduh sadayana inpormasi anu aya hubunganana sareng produk (mis. Kodeu HCPCS, Diménsi, Sastra, UPC, jst). Upami anjeun hoyong ningali unggal produk didaptarkeun ku spésifikasi sareng detil, mangga buka halaman Pendaratan Sumberdaya kami ku ngaklik IEUH. Pariksa kami Diréktori Kaca Landing

Dijual!

Korsi Roda Bariatric

Tranzit Go - Listrik

$2,579.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KN-880 Series - 50 lbs

$574.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KM-5000-TP - 33 lbs

$1,340.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KM-5000 - 36 lbs

$1,340.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

MVP-502-TP - 34 lbs

$2,060.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Bariatric

T-920 & T-922 - 40 lbs

$179.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KN-924-26-28W

$582.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KN-922W - 49 lbs

$544.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KM-8520 22 ″ - 35 lbs

$1,330.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KN-920W - 41 lbs

$507.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KM-8520 20 ″ Korsi 35

$1,270.00
Dijual!

Korsi Roda Bariatric

KM-BT10 - 22 ″ dugi ka 30

$4,200.00

Naha anjeun peryogi Tugas beurat atanapi Korsi Roda Bariatric?

Korsi roda Karman anu mana anu pas pikeun kuring?
Kaseueuran korsi roda kaluar dina 18-20 "lébar lébar sareng beurat korsi 220-250lbs. Aya uji FDA ketat sareng syarat ASTM pikeun nyayogikeun korsi roda. Pamaréntahan ieu sapertos peringkat" uji kacilakaan "pikeun mobil. Dina raraga leres-leres cocog langkung tina 250lbs, sareng ngahontal capacitis dugi ka 550lbs sareng jok korsi anu ngalegaan 22-38 "lebar korsi, penting mésér ti Brand anu aya di tukangeun produk sareng parantos lami pisan terang perkawis kagumantungan sareng kualitasna ngeunaan. Di Karman, urang gaduh langkung ti 100 modél pikeun korsi roda manual anu tiasa dipilih. Sacara umum, upami anjeun tiasa ngamajukeun diri dina korsi roda, anjeun bakal hoyong korsi roda paling enteng anu paling enteng aya. Diajar langkung seueur ngeunaan sadaya kategori anu sayogi teras pilih ku beurat produk sareng anggaran. Ieu sababaraha kategori sareng inpormasi kanggo ulasan anjeun:

Korsi Roda Angkutan

Korsi roda angkutan mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngangkut batur ka sareng ti tempat-tempat anu anjeun resep perjalanan. A korsi roda angkutan umumna sempit sareng langkung hampang tibatan a korsi roda standar, Ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun halangan ketat sareng jalan masuk sempit. Aya béntenna antara tungtung luhur urang Kacilakaan Diuji S-ERGO Korsi roda angkutan sareng ogé produk kelas ékonomi. Sababaraha pilihan hébat kalebet urang ERGO LITE jeung S-115TP. Kami ogé ngagaduhan korsi roda pikeun perjalanan, TV-10B.

Korsi Roda Standar Standar

Kaseueuran korsi roda beurat standar mimitian ti 34 pon, hiji korsi roda beurat standar mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu moal sering dianggo; umumna 3 jam atanapi kirang per dinten sareng sering mindahkeun. Pilihan pinuh kami sayogi tina modél anu paling dasar kalayan legrests sareng armrests kana korsi roda anu ngagaduhan pilihan legrests sareng armrests anu tiasa dicabut. Aya ogé modél sareng asesoris opsional pikeun ningkatkeun korsi roda anjeunBantal busa sareng / atanapi Bantal Gél nyayogikeun kanyamanan tambahan.

Korsi Roda

Kalayan beuratna mimitian ti 25-34 pon, urang korsi roda ringan mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu langkung sering dianggo, nalika anjeun peryogi pilihan khusus, atanapi nalika haté anjeun disetél dina pigura khusus sareng / atanapi kombinasi warna pelapis. Kategori ieu nutupan sadayana, sareng korsi roda ringan dina harga kalapa. Korsi roda ieu nawiskeun langkung seueur pilihan sareng urang biasana nyarankeun yén perbandingan kedah dilakukeun ku kategori undak salajengna nyaéta milik urang Korsi roda beurat ultralight dimana alat-alat mobilitas pamungkas sareng fitur-fiturna paling saé pisan.

Korsi Roda Ultralightweight

Ieu kategori korsi roda anu pangsaéna cicingna pangsaéna. Kalayan beurat korsi roda serendah 14.5 pon sareng sayogi dina duanana S-ERGO sareng saderhana modél super lightweight, korsi roda beurat ultralight kanggo pangguna sapinuh waktu anu nungtut kinerja sareng pikeun anu hoyong korsi roda paling enteng mungkin pikeun gampang ngadorong diri sareng ngangkut. Dina kategori ieu, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha fitur anu henteu pernah kapendak dina pesaing sapertos standardize crash crash on Modél S-ERGO sareng ton tina pilihan sareng asesoris henteu ditawarkeun dina kategori basa sanés dina pilihan korsi roda.

Korsi Roda Aktip

urang ERGO ATX nawarkeun anu panghadéna dina kombinasi disiplin manufaktur korsi roda. Kritéria ieu kalebet tapi henteu diwatesan ku kasaluyuan maksimal, kaku, ultra lightweight, kanyamanan, kalenturan, gaya sareng pagelaran anu luar biasa. Kategori korsi roda Ultralightweight kami nyandak kompromi nol sareng departemen R&D kami anu ngadorong téhnik sareng kamampuan manufaktur pangénggalna sareng mindahkeun éta ka anjeun langsung di jalan.

Dengdekkeun / Korsi Roda

Kursi ngagolér atanapi anu sanés dikenal salaku korsi roda "luhur deui" mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu nyéépkeun waktos dina korsi roda sabab nawiskeun langkung seueur posisi pikeun ngagoler. Sareng a korsi roda déngdék nawiskeun posisi alternatif sareng relief tekanan pikeun anu meryogikeun relief tekanan salajengna pikeun panggunaan korsi roda anu berkepanjangan. Duanana kategori kami sacara efektif ngirangan beurat pesaing tradisional janten tetep émut nalika balanja kalayan harga.

Korsi Roda Tugas beurat

Korsi Roda Bariatric kami ngagaduhan beurat beurat 800 pon, ieu Korsi roda tugas beurat tiasa nampung pangguna anu mana waé kalayan lébar korsi maksimal 30 "lébar. Karman ngangkut korsi roda tugas lengkep, tina ékonom Korsi roda bariatric, pikeun kompléks modél highly-configurable / customKami ogé ngagaduhan korsi roda bariatric anu paling enteng di industri pikeun jembar korsi sareng topi beurat na.

Korsi Roda Nangtung

Ngadeg dina korsi roda mangrupikeun produk anu paling berpengaruh anu kami rancang sareng diproduksi dina usaha urang ngamungkinkeun mobilitas kaganggu nyandak kahirupan aranjeunna deui. Kami henteu lirén ngan ukur ngamungkinkeun jalma-jalma nangtung dina korsi roda; kami ngajantenkeun produk harga anu paling kompetitif dina kategori nyetir ékonomi na kana perhatosan bumi sadidinten. Baca langkung seueur ngeunaan sadaya kauntungan, sumber dana, sareng pilihan kauangan upami anjeun resep korsi roda anjeun ngabantosan anjeun nangtung.
Patarosan umum

Naon prosés pikeun mésér korsi roda ti Karman?

Anjeun gaduh sababaraha cara kanggo mésér korsi roda ti kami. Gumantung kana produkna, anjeun tiasa mésér salah sahiji an dealer bata sareng mortir anu sah, atanapi online. Anjeun tiasa milih tina salah sahiji reseller halaman wéb sapertos Amazon atanapi Walgreens, atanapi anjeun tiasa mésér langsung tina halaman wéb ieu.

Naha kuring bakal ditagih pajak penjualan?

Karman diperyogikeun ngumpulkeun pajak penjualan kanggo barang anu dikirimkeun ka nagara-nagara tangtu. Nalika nambihan kana karanjang, pastikeun anjeun lebet kana kaayaan sareng kota tempat anjeun cicing. Sistem otomatis kami bakal ngitung pajak penjualan anu aya hubunganana sareng lokasi anjeun.

Dupi pengiriman barang gratis?

Barang kotak ageung standar kami bakal dikirimkeun ti gudang kami ngalangkungan FEDEX sareng éta gratis. Sadaya pesenan langkung ti $ 89.99 sok dikirimkeun gratis unggal dinten di Karman. Pangangkut anu sanés dianggo gumantung kana ukuran, kasadiaan sareng kiriman LCL anu sanés.

Naha anjeun ngajual korsi roda anu dipaké atanapi nyéwa korsi roda?

Kami henteu ngical atanapi nyéwa korsi roda anu dipaké pikeun alesan kabersihan. Pikeun mastikeun anjeun nampi korsi kualitas pangsaéna kami ngan ukur ngajual korsi roda anyar. Tapi, urang gaduh sababaraha korsi roda open-box anu anyar kanggo dijual. Anjeun kedah nyauran kanggo ningali khusus naon waé anu urang gaduh tapi ulah iklan. Kami henteu nawiskeun korsi roda kanggo nyéwa.

Kumaha korsi roda anjeun ngajual benten sareng anu kuring mendakan di situs sanés?

Karman ngagaduhan sakur korsi sanés anu anjeun mendakan dina situs sanés. Aya dua kategori dimana anjeun tiasa milih. Kalayan jinis "ékonomi", sabab kami pabrik, urang tiasa salawasna ngéléhkeun harga anu diiklankeun tanpa ngajalankeun promosi khusus. Ieu mangrupikeun harga anu hébat unggal dinten urang langsungkeun ka anjeun. Urang ogé ngagaduhan barang-barang khusus sapertos beurat ultralight sareng produk ergonomis anu sanésna sanés nawiskeun salaku mérek anu saling bersaing. Sésana pastikeun anjeun aya dina tangan anu saé kalayan mérek anu parantos aya langkung ti 25 taun!

Naha anjeun ngical (PPE) Personal Protective Equipment / Masker Wajah?

Leres, kusabab pandemi éta, Karman parantos ngekspor rébuan masker pameunteu ka Cina anu ngadukung pabrik dina pandemi mimiti. Kami ayeuna parantos ngabalikeun produksi aliran duanana N95 sareng topeng debu tradisional dipaké dina seueur jinis lingkungan anu béda. Bakal aya promosi terus masker sareng tawaran anu sayogi pikeun nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Naon anu lumangsung upami kuring butuh perbaikan atanapi bagian pikeun alat-alat kuring?

Kami gaduh jaringan padagang anu lega ngalangkungan nagara-nagara bagian. Gumantung kana sifat kompleksitas a padoman korsi roda vs, urang panginten tiasa waé gangguan némbak online atanapi ngirim salah sahiji urang techs ka bumi anjeun kanggo bantosan. Pariksa ulasan kami sareng sababaraha puluh taun pangalaman dina kualitas kami, sésana pastikeun anjeun aya dina panangan anu saé.

Naon anu lumangsung upami kuring hoyong balikkeun peralatan kuring?

Kami hoyong anjeun sapinuhna wareg sareng pameseran anjeun. Upami alat-alat anjeun sumping sareng sanés anu anjeun ngarepkeun atanapi peryogikeun, anjeun tiasa balikeun deui dina waktos 14 dinten salami éta henteu dianggo (ban anu beresih sareng henteu aya goresan) sareng bungkusan aslina. Kacuali Karman ngalakukeun kasalahan, angkutan balik deui tanggung jawab pelanggan. Dua pengecualian pikeun ieu nyaéta korsi roda ringan kustom, anu naungan biaya restock 15%, sareng korsi roda ultralightweight sareng nangtung, anu henteu tiasa dipulangkeun sabab didamel supados mesen. Kanggo inpormasi lengkep mangga tingali kami Kabijakan pamulangan.
Ringkesan ieu dimaksudkeun pikeun tujuan inpormasi umum waé, sareng henteu kedah ditapsirkeun salaku naséhat médis khusus. Anjeun kedah maca labél produk sareng ngadamel instruksi operasi. Salaku tambahan, upami anjeun nginum obat atanapi ngagaduhan kaayaan médis, mangga konsultasi heula sareng dokter atanapi dokter anjeun. Karman henteu ngajantenkeun klinis, operasional, atanapi kasihatan naon waé pikeun nambihan kaayaan médis anjeun. Alat korsi roda sareng mobilitas anu paling cocog nyaéta anu kami milari pikeun anjeun sareng nyungkeun anjeun verifikasi sareng ahli médis.