Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Korsi Roda Populer Kami

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
$109.00

Némbongkeun sakabéh hasil 6

Korsi Roda Berdiri Kakuatan XO-505 Series

Maca deui

Korsi roda Ngadeg ti Karman Healthcare nampilkeun kaayaan téknologi seni anu tiasa ngabantosan ngarobih kahirupan anjeun. Nampilkeun hiji gampang pikeun aksés kabagjaan-iteuk controller nu ngidinan Anjeun pikeun pinuh ngadalikeun gerakan korsi. Éta ogé ngagaduhan modeu nangtung, anu ngamungkinkeun anjeun nyetir korsi nalika dina posisi nangtung.

Korsi roda Berdiri Daya biasana dianggo pikeun aksés lingkungan sareng relief tekanan. Anjeun tiasa ngendalikeun kagancangan korsi ngalangkungan gampang pikeun aksés controller stick-Joy, anu diposisikan sampurna dina jangkauan naon waé jinis pangguna. Anjeun tiasa sacara gampil ngarobih panjang panangan supados langkung cocog sareng kabutuhan anjeun.

Anjeun tiasa ogé nyaluyukeun sandaran sareng bahkan ngalipetna supados gampang disimpen dina sagala jinis kendaraan [ageung]. Anjeun tiasa ogé ngendalikeun sudut dimana korsi bakal dikonci ku kendali kendali, anjeun tiasa nyaluyukeun tina modeu linggih sapertos korsi roda biasa, dugi ka modeu nangtung sareng dimana waé di antawisna. Samet ieu ogé fitur luhur kami tina garis Memori Bantal Bantal Mémori, Anu baku sareng unggal korsi roda nangtung.

Seri korsi roda nangtung-dirancang pikeun kanyamanan sareng katahanan; aranjeunna ogé mangrupikeun alternatif anu saé pisan pikeun korsi roda anu sanés dina pasaran anu hargana dugi ka puluhan rébu dolar. Korsi roda nangtung kami nawiskeun seueur manpaat kaséhatan, kalebet paningkatan sirkulasi getih, ginjal sareng fungsi kandung kemih, ogé ningkatna nada otot. Korsi roda nangtung didukung ku dua aki (12v) anu tiasa ngajalankeun salami waktos anu lami, sareng terakhir pikeun jarak 25 mil.

  • Korsi roda nangtung nyaéta CE Disatujuan / USA Patén: 7,097,189 B2
  • Korsi nangtung didamel tina 6061 T-6 Pesawat-grade Aluminium Frame
  • Korsi roda nangtung dibekelan ku sandal jepit balik / panel samping plexiglass anu jelas
  • Paling korsi roda stand-up anu terjangkau di pasar
  • Ngaronjat Tekanan Bantuan ningkat jangkauan fungsi pikeun ngaktipkeun partisipasi dina ADL
  • Perbaikan sirkulasi, Ningkatkeun kamandirian sareng produktivitas
  • Ngaronjatkeun Pernapasan, Ngajaga kapasitas organ vital, Ngirangan lumangsungna UTI
  • Ngaronjatkeun Kalenturan, Ngajaga kapadetan mineral tulang, Ngaronjatkeun gerak jajaran pasip
  • Ngaronjatkeun Gampang tina Mindahkeun, Ngurangan nada otot teu normal sareng spasticity, tekanan sores
  • Ngurangan sores tekanan, cacad kerangka, sareng karaharjaan psikologis

  • Ngangkat Kamerdikaan
  • Naekeun Harga Diri
  • Ngaronjatkeun Status Sosial
  • Ngamungkinkeun Pikeun Komunikasi Langkung Gampang
  • Ngalegaan Tingkat aksés
  • Ngaronjatkeun Kualitas Kahirupan
  • Pilihan Headrest
  • Kontroler Attendant Opsional
  • Pilihan Modél Dulang / Modél Dual
  • Pilihan Modél Junior 14 ″ lébar korsi
  • Peluncuran motor anyar ku Lloyd Actuator / Motor, Des 2010 lirén Denmark Linak Motor
  • Kualitas ningkat, sareng Modél énggal badé sumping dina katégori ieu kalebet ngagoler sareng miring!

Sistem Modél SCI

Ayeuna, aya 14 sistem sareng 5 pusat Formulir II anu disponsoran ku National Institute on Disability and Rehabilitation Research, Kantor Pendidikan Khusus sareng Jasa Rehabilitatif, Dinas Pendidikan Amérika Serikat.

Sistem Tatu Tatu Tonjolan Tulang Tulang Geser Tembongkeun
Geser Model Tatu Tatu Spinal Cord (Vérsi PDF)
Flyer MSKTC SCIMS
Halaman Wéb Pusat Panarjamahan Pangetahuan Sistem Model


Sistem Perawatan Tatu Tatu Tulang Tulang tonggong UAB
Universitas Alabama di Birmingham, Birmingham, AL
205-934-3283
sciweb@uab.edu
nganjang Website
Sistem Modél Tatu Tatu Tukang Galéri Kidul California
Puseur Rehabilitasi Nasional Rancho Los Amigos, Downey, CA
562-401-8111
SCIMS@larei.org
nganjang Website
Sistem Tatu Spinal Daérah Rocky Mountain
Rumah Sakit Craig, Englewood, CO
303-789-8306
Susie@craighospital.org
nganjang Website
Sistem Modél Tatu Tatu Tangkorak Florida Kidul
Universitas Rajana, Miami, FL
305-243-9516
dcardenas@med.miami.edu
nganjang Website
Sistem Perawatan Tatu Tatu Spinal Daérah Georgia
Shepherd Center, Inc., Atlanta, GA
404-350-7591
lesley_hudson@shepherd.org
nganjang Website
Sistem Perawatan Cedera Tulang Tulang Daerah Tengah (MRSCIS)
Rehabilitasi Institute of Chicago, Chicago, IL
312-238-6207
mkaplan@ric.org
nganjang Website
Sistem Kacilakaan Modél Daerah Kentucky Daerah
Rehabilitasi Frazier, Louisville, KY
502-582-7443
degrav01@louisville.edu
nganjang Website
Jaringan Pusat Tatu Tatu Spinal Daérah Anyar Inggris
Pusat Médis Universitas Boston, Boston, MA
Rumah Sakit Gaylord, Wallingford, CT
Rumah Sakit kanggo Perawatan Khusus, New Britain, CT
617-638-7380
bethlyn.houlihan@bmc.org
nganjang Website nganjang Website
Sistem Tatu Kabel Spinal Spaulding-Harvard
Rehabilitasi Spaulding, Boston, MA
617-573-2862
SpauldingHarvardSCIMS@partners.org or hls15@partners.org
nganjang Website
Universitas Perawat Model Tulang Tukang Spinal System Cedera Tatu
Ann Arbor, MI
734-763-0971
model_sci@umich.edu
nganjang Website
Sistem Tatu Tulang Tulang Spinal Kalér New Jersey
Pusat Panilitian Yayasan Kessler, West Orange, NJ
973-243-6973
abotticello@kesslerfoundation.org
nganjang Website
Pusat Tatu Tulang Spinal Daérah Delaware Valley
Universitas Thomas Jefferson, Philadelphia, PA
215-955-6579
marilyn.owens@jefferson.edu
nganjang Website
Universitas Modél Pittsburgh Modél ngeunaan Tatu Tukang Tulang tonggong
Pittsburgh, Pa
412-232-7949
greekk@upmc.edu
nganjang Website
Sistem Tatu Tulang Spinal Daérah Kalér
Universitas Washington, Seattle WA
800-366-5643
nwrscis@u.washington.edu
nganjang Website

Pusat Formulir II

Pusat-pusat ieu sateuacanna dibiayaan Modél Sistem sareng teras ngempelkeun data tindak lanjut Form II. Pamilon énggal henteu didaptarkeun.

Puseur Médis Santa Clara Valley
San Jose, CA
(408) 885-2383
Kimberly.Bellon@hhs.sccgov.org
nganjang Website
Sakola Kedokteran Gunung Sinai
New York, NY
212-659-9369
james.cesario@mssm.edu
nganjang Website
Lembaga pikeun Rehabilitasi sareng Panilitian (TIRR)
Peringatan Hermann

Houston, TX
713-797-5972
Michelle.Feltz@memorialhermann.org
nganjang Website

Diajar Langkung Ngeunaan Produk >

Milarian Korsi Roda Sampurna ka SAKUDUH KA Anjeun penting pisan. Kusabab kitu urang ngaluncurkeun anu anyar ERGO FIT ™ Kampanye dumasar kana ditangtoskeun Ergonomis Korsi Roda, ngabandingkeun sareng ngabandingkeun duanana kabutuhan awak anjeun, anjeun Diménsi Korsi Roda, sareng ogé nyaimbangkeun lingkungan dimana anjeun bakal ngaraosan korsi roda anjeun.

Naha éta ékspédisi di luar sareng mastikeun yén naék tanjakan kalayan paling saeutik résistansi, atanapi janten raoseun mungkin kusabab panggunaan anu berkepanjangan, metodologi ERGO FIT ™ kami nyayogikeun pilihan sareng asesoris, atanapi modél kalayan variasi khusus anu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi mobilitas sareng kanyamanan anjeun.


sumberdaya - Unggal Halaman Landing Produk gaduh sadayana inpormasi anu aya hubunganana sareng produk (mis. Kodeu HCPCS, Diménsi, Sastra, UPC, jst). Upami anjeun hoyong ningali unggal produk didaptarkeun ku spésifikasi sareng detil, mangga buka halaman Pendaratan Sumberdaya kami ku ngaklik IEUH. Pariksa urang Diréktori Kaca Landing.

Naon Tatu Tulang Tulang tonggong?

tatu tulang tonggong (SCI) umumna didadarkeun salaku karuksakan atanapi trauma kana tulang tonggong anu nyababkeun leungitna fungsi sareng / atanapi gangguan akibat ngirangan mobilitas sareng / atanapi perasaan.

Panyabab umum karusakan dina tulang tonggong nyaéta trauma (kacilakaan mobil / motor, péstol, murag, cilaka olahraga, sareng sajabana), atanapi panyakit (Transverse Myelitis, Polio, Spina Bifida, Friedreich's Ataxia, tumor tulang tonggong, stenosis tulang tonggong, jst. ). Karusakan dina tulang tonggong ieu katelah a lesi, sareng lumpuh katelah quadriplegia upami cilaka aya dina cervical (beuheung) daérah, atanapi salaku paraplegia upami cilaka aya dina dadalumbar atanapi daérah sakral.

nu tingkat tatu tulang tonggong biasana disebut alfa sacara numeris, aya hubunganana sareng ruas anu kapangaruhan dina tulang tonggong, nyaéta C7, T10, L3 jsb.

Handapeun conus medullaris (L1-L2), saluran tulang tonggong ngandung massa saraf anu disebut salaku cauda equina atanapi "horse-tail". Saraf tulang tonggong ieu ngabagi tungtung handap tulang tonggong sareng ngandung akar saraf tina L1-5 sareng S1-5. Tatu pikeun akar saraf ieu disebut salaku sindrom cauda equina.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun batur sangsara a beuheung rusak, atanapi a rusak deui tanpa janten lumpuh. Ieu lumangsung nalika aya patah tulang atanapi dislokasi tulang tonggong, tapi tulang tonggong tacan ruksak.

Tatu Tulang Spinal lengkep sareng henteu lengkep

Biasana aya dua jinis lesi anu aya hubunganana sareng tatu tulang tonggong, ieu dipikaterang salaku tatu tulang tonggong lengkep sareng hiji tatu tulang tukang tulang tonggong. Jinis tatu anu lengkep hartosna jalma éta lengkep lumpuh handapeun cilaka. Tatu anu henteu lengkep, hartosna ngan ukur bagian tina tulang tonggong anu rusak. Jalma anu cilaka henteu lengkep tiasa ngagaduhan sensasi handapeun lesi na tapi henteu aya gerakan, atanapi visa sabalikna. Aya seueur jinis dina tatu tulang tonggong lengkep, sareng teu aya dua anu sami.

Tatu sapertos anu katelah Sindrom Brown SequardSindrom Ari Pusat,Sindrom Anterior Kord sareng Posterior Cord Syndrome.

Rehabilitasi Tatu Tulang Tulang tonggong

Rehabilitasi pikeun individu anu luka tulang tonggong ngagabungkeun terapi fisik sareng kagiatan ngawangun keterampilan. Kegiatan ieu biasana bakal dilaksanakeun di pusat spesialis sapertos a pusat rehabilitasi tatu tulang tonggong or pusat tatu tulang tonggong. Tim rehabilitasi biasana bakalan ngawaskeun kagiatan sareng kalebet dokter anu khusus dina tatu tulang tonggong, pagawé sosial, therapist fisik sareng padamelan, pendidik olahraga, perawat rehabilitasi, psikolog rehabilitasi, pembimbing vokasional sareng ahli nutrisi.

Umumna, a lumpuh bakal di rumah sakit sakitar 5 bulan, dimana a quadriplegic tiasa di rumah sakit sakitar 6 - 8 bulan. Duanana paraplegics sareng quadriplegics kedah ngagaduhan sababaraha jinis rehabilitasi sareng fisioterapi sateuacan aranjeunna dileupaskeun ti rumah sakit, pikeun ngabantosan maksimalkeun poténsialna, atanapi ngabantosan aranjeunna dibiasakeun hirup dina korsi roda, sareng ngabantosan ngajar téhnik anu ngajantenkeun kahirupan sadidinten langkung gampang.

Olahraga ditumpurkeun, sarta olahraga dumasar korsi roda tiasa janten cara anu hadé pikeun ngawangun stamina, sareng ngabantosan rehabilitasi kalayan masihan kapercayaan sareng kamampuan sosial anu langkung saé. Ganjaran pamungkas pikeun seueur olah raga anu cacat sareng awéwé, nyaéta meunang di kaulinan paralimpik, anu bakal sumping ka London di 2012.

Pangubaran Tatu Tulang Tulang tonggong sareng Perawatan

Pangubaran pikeun lumpuh jangka panjang masih aya sababaraha taun ka payun, tapi uji klinis dilaksanakeun sél glial ensheathing olfactory (OEG) jeung Terapi dumasar sél sirung émbrionik.

Quadraplegic, Tetraplegic, Paraplegic sareng éta Hartosna

Quadraplegic asalna tina dua kecap anu misah tina dua basa anu béda, Latin sareng Yunani. Kecap "Quadra", hartosna "opat" anu diturunkeun tina basa Latin, aya hubunganana sareng jumlah anggota awak. "Plegic", asalna tina kecap Yunani "Plegia", hartosna lumpuh.

Pasang duaan, sareng anjeun gaduh "Quadraplegia".

"Tetra" asalna tina kecap Yunani pikeun "Opat". "Para" asalna tina kecap Yunani pikeun "dua" Maka: Tetraplegic sareng Paraplegic.

Di Éropa, istilah pikeun 4 anggota awak lumpuh sok tetraplegia. Urang Éropa moal ngimpikeun pikeun ngagabungkeun akar Latin sareng Yunani dina hiji kecap.

Di 1991, nalika sistem Klasifikasi Tulang Tulang Spina Amérika nuju dirévisi, definisi nami dibahas. Inggris langkung sadar kana nami Yunani lawan Latin. Kusabab Plegia mangrupikeun kecap Yunani sareng quadri nyaéta basa Latin, istilah quadriplegia nyampur sumber basa. Saatos tinjauan pustaka, disarankeun yén istilah tetraplegia dianggo ku American Spinal Cord Association supados teu aya dua kecap anu béda dina basa Inggris anu ngarujuk kana hal anu sami.

Pariksa laris kami!

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
$109.00
Dijual!

Korsi Roda

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Dijual!

Korsi Roda

802-DY - 30 lbs

$185.00
Dijual!

Korsi Roda

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO hiber-TP 18

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Motor

XO-505

$14,870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

XO-101

$7,035.00
Dijual!

Korsi Roda Motor

XO-202

$9,900.00
Dijual!

Korsi Roda Motor

XO-55 Cakrawala

$4,850.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00

Korsi Roda Motor

XO-202 Junior


Korsi roda nangtung anu mana anu langkung saé?

Korsi roda Karman anu mana anu pas pikeun kuring?
Stand manual power propel mangrupikeun pilihan pikeun aranjeunna anu hoyong tetep tiasa tetep aktip dina ngadorong nyalira. Pilihan kakuatan nangtung leres-leres bertindak salaku alat bantosan sareng ngabantosan jalma éta nangtung. PT anjeun kedah damel sareng ATP atanapi profesi médis anjeun pikeun ningali naha mobilitas kakuatan tambahan sareng kakuatan ELR atanapi istirahat suku anu luhur sareng fungsi miringna mangrupikeun kabutuhan médis pikeun anjeun. Tangtosna upami anggaran ngijinkeun, pilihan ieu tiasa janten seueur ngabantuan batur anu peryogi perawatan sareng bantosan tambahan. Di Karman, urang gaduh langkung ti 100 modél pikeun korsi roda manual anu tiasa dipilih. Sacara umum, upami anjeun tiasa ngamajukeun diri dina korsi roda, anjeun bakal hoyong korsi roda paling enteng anu paling enteng aya. Diajar langkung seueur ngeunaan sadaya kategori anu sayogi teras pilih ku beurat produk sareng anggaran. Ieu sababaraha kategori sareng inpormasi kanggo ulasan anjeun:

Korsi Roda Angkutan

Korsi roda angkutan mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngangkut batur ka sareng ti tempat-tempat anu anjeun resep perjalanan. A korsi roda angkutan umumna sempit sareng langkung hampang tibatan a korsi roda standar, Ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun halangan ketat sareng jalan masuk sempit. Aya béntenna antara tungtung luhur urang Kacilakaan Diuji S-ERGO Korsi roda angkutan sareng ogé produk kelas ékonomi. Sababaraha pilihan hébat kalebet urang ERGO LITE jeung S-115TP. Kami ogé ngagaduhan korsi roda pikeun perjalanan, TV-10B.

Korsi Roda Standar Standar

Kaseueuran korsi roda beurat standar mimitian ti 34 pon, hiji korsi roda beurat standar mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu moal sering dianggo; umumna 3 jam atanapi kirang per dinten sareng sering mindahkeun. Pilihan pinuh kami sayogi tina modél anu paling dasar kalayan legrests sareng armrests kana korsi roda anu ngagaduhan pilihan legrests sareng armrests anu tiasa dicabut. Aya ogé modél sareng asesoris opsional pikeun ningkatkeun korsi roda anjeunBantal busa sareng / atanapi Bantal Gél nyayogikeun kanyamanan tambahan.

Korsi Roda

Kalayan beuratna mimitian ti 25-34 pon, urang korsi roda ringan mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu langkung sering dianggo, nalika anjeun peryogi pilihan khusus, atanapi nalika haté anjeun disetél dina pigura khusus sareng / atanapi kombinasi warna pelapis. Kategori ieu nutupan sadayana, sareng korsi roda ringan dina harga kalapa. Korsi roda ieu nawiskeun langkung seueur pilihan sareng urang biasana nyarankeun yén perbandingan kedah dilakukeun ku kategori undak salajengna nyaéta milik urang Korsi roda beurat ultralight dimana alat-alat mobilitas pamungkas sareng fitur-fiturna paling saé pisan.

Korsi Roda Ultralightweight

Ieu kategori korsi roda anu pangsaéna cicingna pangsaéna. Kalayan beurat korsi roda serendah 14.5 pon sareng sayogi dina duanana S-ERGO sareng saderhana modél super lightweight, korsi roda beurat ultralight kanggo pangguna sapinuh waktu anu nungtut kinerja sareng pikeun anu hoyong korsi roda paling enteng mungkin pikeun gampang ngadorong diri sareng ngangkut. Dina kategori ieu, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha fitur anu henteu pernah kapendak dina pesaing sapertos standardize crash crash on Modél S-ERGO sareng ton tina pilihan sareng asesoris henteu ditawarkeun dina kategori basa sanés dina pilihan korsi roda.

Korsi Roda Aktip

urang ERGO ATX nawarkeun anu panghadéna dina kombinasi disiplin manufaktur korsi roda. Kritéria ieu kalebet tapi henteu diwatesan ku kasaluyuan maksimal, kaku, ultra lightweight, kanyamanan, kalenturan, gaya sareng pagelaran anu luar biasa. Kategori korsi roda Ultralightweight kami nyandak kompromi nol sareng departemen R&D kami anu ngadorong téhnik sareng kamampuan manufaktur pangénggalna sareng mindahkeun éta ka anjeun langsung di jalan.

Dengdekkeun / Korsi Roda

Kursi ngagolér atanapi anu sanés dikenal salaku korsi roda "luhur deui" mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu nyéépkeun waktos dina korsi roda sabab nawiskeun langkung seueur posisi pikeun ngagoler. Sareng a korsi roda déngdék nawiskeun posisi alternatif sareng relief tekanan pikeun anu meryogikeun relief tekanan salajengna pikeun panggunaan korsi roda anu berkepanjangan. Duanana kategori kami sacara efektif ngirangan beurat pesaing tradisional janten tetep émut nalika balanja kalayan harga.

Korsi Roda Tugas beurat

Korsi Roda Bariatric kami ngagaduhan beurat beurat 800 pon, ieu Korsi roda tugas beurat tiasa nampung pangguna anu mana waé kalayan lébar korsi maksimal 30 "lébar. Karman ngangkut korsi roda tugas lengkep, tina ékonom Korsi roda bariatric, pikeun kompléks modél highly-configurable / customKami ogé ngagaduhan korsi roda bariatric anu paling enteng di industri pikeun jembar korsi sareng topi beurat na.

Korsi Roda Nangtung

Ngadeg dina korsi roda mangrupikeun produk anu paling berpengaruh anu kami rancang sareng diproduksi dina usaha urang ngamungkinkeun mobilitas kaganggu nyandak kahirupan aranjeunna deui. Kami henteu lirén ngan ukur ngamungkinkeun jalma-jalma nangtung dina korsi roda; kami ngajantenkeun produk harga anu paling kompetitif dina kategori nyetir ékonomi na kana perhatosan bumi sadidinten. Baca langkung seueur ngeunaan sadaya kauntungan, sumber dana, sareng pilihan kauangan upami anjeun resep korsi roda anjeun ngabantosan anjeun nangtung.
Patarosan umum

Naon prosés pikeun mésér korsi roda ti Karman?

Anjeun gaduh sababaraha cara kanggo mésér korsi roda ti kami. Gumantung kana produkna, anjeun tiasa mésér salah sahiji an dealer bata sareng mortir anu sah, atanapi online. Anjeun tiasa milih tina salah sahiji reseller halaman wéb sapertos Amazon atanapi Walgreens, atanapi anjeun tiasa mésér langsung tina halaman wéb ieu.

Naha kuring bakal ditagih pajak penjualan?

Karman diperyogikeun ngumpulkeun pajak penjualan kanggo barang anu dikirimkeun ka nagara-nagara tangtu. Nalika nambihan kana karanjang, pastikeun anjeun lebet kana kaayaan sareng kota tempat anjeun cicing. Sistem otomatis kami bakal ngitung pajak penjualan anu aya hubunganana sareng lokasi anjeun.

Dupi pengiriman barang gratis?

Barang kotak ageung standar kami bakal dikirimkeun ti gudang kami ngalangkungan FEDEX sareng éta gratis. Sadaya pesenan langkung ti $ 89.99 sok dikirimkeun gratis unggal dinten di Karman. Pangangkut anu sanés dianggo gumantung kana ukuran, kasadiaan sareng kiriman LCL anu sanés.

Naha anjeun ngajual korsi roda anu dipaké atanapi nyéwa korsi roda?

Kami henteu ngical atanapi nyéwa korsi roda anu dipaké pikeun alesan kabersihan. Pikeun mastikeun anjeun nampi korsi kualitas pangsaéna kami ngan ukur ngajual korsi roda anyar. Tapi, urang gaduh sababaraha korsi roda open-box anu anyar kanggo dijual. Anjeun kedah nyauran kanggo ningali khusus naon waé anu urang gaduh tapi ulah iklan. Kami henteu nawiskeun korsi roda kanggo nyéwa.

Kumaha korsi roda anjeun ngajual benten sareng anu kuring mendakan di situs sanés?

Karman ngagaduhan sakur korsi sanés anu anjeun mendakan dina situs sanés. Aya dua kategori dimana anjeun tiasa milih. Kalayan jinis "ékonomi", sabab kami pabrik, urang tiasa salawasna ngéléhkeun harga anu diiklankeun tanpa ngajalankeun promosi khusus. Ieu mangrupikeun harga anu hébat unggal dinten urang langsungkeun ka anjeun. Urang ogé ngagaduhan barang-barang khusus sapertos beurat ultralight sareng produk ergonomis anu sanésna sanés nawiskeun salaku mérek anu saling bersaing. Sésana pastikeun anjeun aya dina tangan anu saé kalayan mérek anu parantos aya langkung ti 25 taun!

Naha anjeun ngical (PPE) Personal Protective Equipment / Masker Wajah?

Leres, kusabab pandemi éta, Karman parantos ngekspor rébuan masker pameunteu ka Cina anu ngadukung pabrik dina pandemi mimiti. Kami ayeuna parantos ngabalikeun produksi aliran duanana N95 sareng topeng debu tradisional dipaké dina seueur jinis lingkungan anu béda. Bakal aya promosi terus masker sareng tawaran anu sayogi pikeun nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Naon anu lumangsung upami kuring butuh perbaikan atanapi bagian pikeun alat-alat kuring?

Kami gaduh jaringan padagang anu lega ngalangkungan nagara-nagara bagian. Gumantung kana sifat kompleksitas a padoman korsi roda vs, urang panginten tiasa waé gangguan némbak online atanapi ngirim salah sahiji urang techs ka bumi anjeun kanggo bantosan. Pariksa ulasan kami sareng sababaraha puluh taun pangalaman dina kualitas kami, sésana pastikeun anjeun aya dina panangan anu saé.

Naon anu lumangsung upami kuring hoyong balikkeun peralatan kuring?

Kami hoyong anjeun sapinuhna wareg sareng pameseran anjeun. Upami alat-alat anjeun sumping sareng sanés anu anjeun ngarepkeun atanapi peryogikeun, anjeun tiasa balikeun deui dina waktos 14 dinten salami éta henteu dianggo (ban anu beresih sareng henteu aya goresan) sareng bungkusan aslina. Kacuali Karman ngalakukeun kasalahan, angkutan balik deui tanggung jawab pelanggan. Dua pengecualian pikeun ieu nyaéta korsi roda ringan kustom, anu naungan biaya restock 15%, sareng korsi roda ultralightweight sareng nangtung, anu henteu tiasa dipulangkeun sabab didamel supados mesen. Kanggo inpormasi lengkep mangga tingali kami Kabijakan pamulangan.
Ringkesan ieu dimaksudkeun pikeun tujuan inpormasi umum waé, sareng henteu kedah ditapsirkeun salaku naséhat médis khusus. Anjeun kedah maca labél produk sareng ngadamel instruksi operasi. Salaku tambahan, upami anjeun nginum obat atanapi ngagaduhan kaayaan médis, mangga konsultasi heula sareng dokter atanapi dokter anjeun. Karman henteu ngajantenkeun klinis, operasional, atanapi kasihatan naon waé pikeun nambihan kaayaan médis anjeun. Alat korsi roda sareng mobilitas anu paling cocog nyaéta anu kami milari pikeun anjeun sareng nyungkeun anjeun verifikasi sareng ahli médis.