Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Némbongkeun 1-30 hasil 100

Balanja pikeun Korsi Roda atanapi Manual


Maca deui


We nawiskeun ratusan tipena béda kakuatan jeung korsi roda manual anu ngalaksanakeun seueur kaayaan anu bénten anu pangguna tiasa ngagaduhan. Salaku tambahan,  korsi roda manual kalebet pilihan ageung korsi kualitas luhur anu harga kalapa tinggi. Salaku hasilna, we mawa seueur kategori korsi roda anu béda, gumantung kana kaayaan anjeun anjeun tiasa mendakan anu paling pas kana gaya hirup anjeun. Salaku tambahan, kami nyayogikeun korsi roda angkutan, korsi roda standar, korsi roda enteng, Korsi roda ultra ringan, korsi roda ergonomis sarta loba batur.

padoman Korsi roda mangrupikeun jinis alat anu kedah dicandak ku saurang jalma nyalira tanpa bantosan batré. Anjeun tiasa milih tina propel mandiri, anu ngabutuhkeun pangguna pikeun ngadorong kalayan ngagunakeun anggota badan, sareng pendamping didorong, anu hartosna anjeun kedah ngagaduhan jalma pikeun nyurung anjeun. We yakin yén pangguna bakal tiasa mendakan korsi roda manual pangsaéna kanggo kabutuhan khususna.

Salajengna, pikeun milih anu leres korsi roda contona, anjeun kedah nalungtik sareng mutuskeun kategori, modél, sareng titik harga mana anu cocog pikeun gaya hirup sareng kaayaan anjeun. Gumantung kana kaayan anjeun anjeun tiasa milih korsi anu kabayang tukangna ageung, anu biasana dijalankeun nyalira.

Upami anjeun gaduh pangurus atanapi ayeuna anjeun janten pengasuh, anjeun panginten langkung resep vérsi kabayang tukangna anu leutik korsi roda, anu ogé kalebet gagang pendamping. Kami hoyong ngabantosan anjeun milari korsi roda anu pangsaéna. Éta komitmen kami ka anjeun. Pilarian terang naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun anjeun. Hubungi kami ayeuna!

Korsi roda manual gaduh fitur anu bénten-bénten anu ngamungkinkeun alat-alatna cocog pikeun pangguna akhir. Aya variasi dina fitur ieu sareng alesan naha unggal variasi penting pikeun unggal pangguna. Nalika nulis produk mobilitas, aya seueur kaputusan anu kedah dilakukeun pikeun milih korsi anu leres. Pangguna mobilitas kedah ngartos kumaha tiap kaputusan bakal mangaruhan fitur sanés. Ngagaduhan inpormasi produk anu leres penting.

Sanaos kitu, anjeun panginten naros, naon fitur anu paling saé pikeun kuring? Di Karman kami yakin yén kanyamanan penting. Korsi anu paling raos anu kami sediakeun nyaéta Korsi Roda Ergonomis kami. Kalayan ergonomis anu pas sareng bantal korsi anu saé, anjeun bakal ngaraosan korsi roda pikeun kahirupan. Aya fitur sanés anu penting pikeun diémutan nalika nuju mésér korsi roda.

Mangga kontak a dealer atanapi baca langkung seueur perkawis produk kami. Kami ogé parantos diulas dina Acara Phil. Usaha urang pikeun ngalayanan komunitas cacad dimimitian ku ngarancang produk anu pangsaéna. Penting pikeun naroskeun ka dealer atanapi DME propésional upami anjeun nyandak pilihan anu pas. Nalika naroskeun patarosan, punten pastikeun anjeun nyarios naon anu paling penting pikeun anjeun. Investasi anu anjeun damel dinten ayeuna bakal salami anjeun saumur hirup.

Salaku conto, upami anjeun milih jangkungna korsi anu handap, anjeun moal tiasa milih roda ageung sabab roda na bakal mangaruhan jangkungna korsi. Conto sanésna nyaéta, upami anjeun milih 70 derajat tapak suku anjeun moal tiasa milih 8 ers casters. Sering milih konfigurasi anu leres pikeun korsi roda nyaéta prosés anu sigana panjang. Kami terang alat-alat mobilitas langkung saé tibatan anu sanés.

Salaku tambahan, urang tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan prosés. Tina milih set-up dasar, dugi ka gaduh fitur sareng sadaya fitur anu parantos anjeun pilih. Hubungi kami ayeuna pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan produk kami. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun milari produk anu leres. Upami salah sahiji dealer kami henteu tiasa ngabantosan anjeun, punten email ka kami sareng kami bakal langsung kontak sareng anjeun. Karman paduli ka sadaya palanggan sacara nasional. Kapuasan anjeun penting pikeun kami. Kaseueuran patarosan umum ngeunaan produk urang tiasa kajawab ku urang Halaman Patarosan anu sering Ditaroskeun.

urang korsi manual diwangun kalayan kualitas dina pikiran. Kami terang yén anjeun bakal ngagaduhan produk ieu salami hirup anjeun sareng ngandelkeun kualitas anu salami mangtaun-taun. Pariksa halaman garansi kami sareng tingali pikeun nyalira naon anu ceuk batur. Dina halaman produk anu tangtu kami ogé ngagaduhan ulasan anu masihan tanggapan. Kami parantos langkung ti dua puluh taun. Kami gaduh rupa-rupa produk anu cocog pikeun kabutuhan anjeun.

Tujuan Mobilitas Roda

• Nyayogikeun sarana mobilitas mandiri

• Maksimalkeun pungsi kagiatan sadidinten

• Ngidinan aksés ka sadaya medan sareng lingkungan anu karandapan salami sadidinten

• Nyayogikeun dukungan sikep nétral

• Nyayogikeun orientasi dina rohangan anu diperyogikeun pikeun sikep optimal sareng fungsi

• Nyayogikeun dasar pikeun sistem tempat duduk adaptif

• Nyayogikeun sarana pikeun meredih tekanan

• nampung parobahan ukuran sareng beurat

Pikeun jalma anu ngagaduhan mobilitas terbatas, korsi manual mangrupikeun peralatan penting pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan sareng nyayogikeun kabébasan pikeun gerak. Baheula, korsi roda beurat sareng rumit pikeun pangguna ogé pangasuh sareng sering henteu gaduh manuver.

Kiwari, berkat kamajuan manufaktur sareng desain, pangguna henteu kedah janten pembangun awak anu kompetitif pikeun ngangkat korsi roda naék tangga atanapi kana batang mobil. Kami gaduh seueur korsi roda anu dirancang sacara cerdas dina pasaran anu cocog pikeun individu anu aya korsi roda.

Salajengna, urang nyobian nganggo aluminium kelas pesawat dina sadaya produk urang. Ngagunakeun bahan lampu ngabantosan beurat pigura. Model harga murah urang tiasa gaduh kombinasi waja sareng aluminium. Tapi korsi roda pangsaéna urang didamel tina aluminium. Paduli bahan naon anu kami anggo, kami narékahan pikeun nyayogikeun produk anu kualitas.

Kami ngartos kabutuhan mobilitas anjeun. Korsi roda sanés listrik kedah gaya tapi ogé épéktip hemat. Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mendakan kasaimbangan katahanan sareng harga pikeun produk kami. Pariksa produk kami anu paling populér ku beurat dina sisi kénca kaca ieu.

Sumawona, nelepon kami lamun anjeun teu tiasa mendakan korsi roda anu ngagaduhan fitur anu anjeun pilari. Kami nyayogikeun seueur pilihan sareng asesoris sayogi salaku komponén opsional pikeun korsi roda anjeun. Di Karman, urang nyobian "ngabuntel" sareng ngalebetkeun saloba fitur anu manpaat dina korsi kami supados pangalaman mobilitas anjeun tiasa ditingkatkeun sapinuhna. Kami arepkeun anjeun mendakan produk anu pas ngalangkungan pilihan ageung alat-alat mobilitas kami. Komitmen urang kana kaunggulan korsi roda penting pisan pikeun perusahaan urang.

Pikeun ngahontal ieu, urang teras-terasan nyiapkeun jalan anu pangpayunna. Kami ngarékoméndasikeun maca ulasan produk pikeun milari produk anu pangsaéna. Ieu panginten korsi roda ultralight, atanapi anu ergonomis korsi roda. Anjeun bakal mendakan produk anu ngagaduhan téknologi pamungkas sapertos korsi roda. Atanapi anjeun ngan ukur peryogi peryogi walker saderhana pikeun ngabantosan anjeun dina kahirupan unggal dinten. Naon sababna, Karman aya di dieu pikeun anjeun. Mangga parios sadaya produk kategori kami. Taroskeun sareng dealer atanapi ngan nelepon kami.

padoman wheelchairs anu kakhususan urang. Korsi roda nyayogikeun pangguna kana mobilitas pikeun ngamajukeun diri. Éta ogé ngamungkinkeun pangasuh pikeun ngabantosan mobilitas pangguna. Kami parantos nyéépkeun langkung dua dasawarsa mendesain korsi roda sareng ngadamelna dina kaayaan fasilitas seni. Spésialisasi kami nyaéta samet manual ringan. Aranjeunna biasana dina 30 pon. Tapi kami ogé ngagaduhan sababaraha anu sahandapeun 25 pon. Pigura beurat entéh tiasa ngabantosan kadua pangasuh sareng pangguna. Mangpaatna rongkah pisan. Ti saprak gampang diangkut, janten gampang didorong.
Diajar Langkung Ngeunaan Produk

Milarian Anu Sampurna Korsi Roda mun FIT YOU penting pisan. Kusabab kitu urang ngaluncurkeun anu anyar ERGO FIT ™ Kampanye dumasar kana ditangtoskeun Ergonomis Korsi Roda, ngabandingkeun sareng ngabandingkeun kabutuhan awak anjeun, anjeun Diménsi Korsi Roda, sareng ogé nyaimbangkeun lingkungan dimana anjeun bakal ngaraosan korsi roda anjeun.

Naha éta mangrupikeun ékspédisi luar, atanapi mastikeun yén naék tanjakan kalayan paling saeutik résistansi, atanapi janten sakumaha nyaman mungkin kusabab panggunaan anu berkepanjangan, kami ERGO FIT ™ nyayogikeun sajumlah anu teu kaitung pilihan sareng asesoris, atanapi modél kalayan variasi khusus anu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi mobilitas sareng kanyamanan anjeun.

Bagan Pangukuran Korsi Roda - Karman | Pikeun sadaya korsi roda manual

sumberdaya - Unggal Halaman Landing Produk gaduh sadayana inpormasi anu aya hubunganana sareng produk (mis. Kodeu HCPCS, Diménsi, Sastra, UPC, jst). Upami anjeun hoyong ningali unggal produk didaptarkeun ku spésifikasi sareng detil, mangga buka halaman Pendaratan Sumberdaya kami ku ngaklik IEUH.

Organisasi Kaséhatan Dunya - Korsi Roda

Korsi Roda Awét - Naon bahan pangsaéna?

Ditumpurkeun - Kumaha Milih Korsi Roda Katuhu

Naon jinis Kandaraan Korsi Roda anu Paling Saé Pikeun Kuring?

Diréktori Kaca Landing

Upami ieu pertama kalina milari korsi roda manual, anjeun aya dina tempat anu leres. Aya ogé halaman wéb anu sanés anjeun tiasa ngarujuk sareng inpormasi anu saé sapertos Wikipedia. Kami di dieu pikeun nyayogikeun anjeun inpormasi anu pangsaéna pikeun produk kami. Milarian korsi roda manual mangrupikeun salah sahiji Investasi anu paling penting. Anjeun tiasa milarian seueur faktor. Sababaraha nempo harga. Sedengkeun anu sanés milari beurat. Sadayana gaduh karesep anu benten.

Salaku tambahan, korsi manual aya dina sagala rupa bentuk sareng ukuran. Sababaraha korsi manual tiasa lebet 30 inci lébarna. Korsi manual sanésna ngan ukur beurat 14.5 pon dina pigura. Henteu sadaya mérek ngagaduhan seueur pilihan korsi roda, tapi Kami gaduh sadayana jinis korsi roda. Tingali pidéo produk kami sateuacan anjeun ngagaleuh. Pidéo kami bakal masihan anjeun langkung seueur inpormasi ngeunaan produk kami. Ieu kalebet nunjukkeun kumaha produk ngalipet, atanapi kumaha cara ngadengdekkeun korsi roda.

Pariksa deui dina youtube.com/karmanhealthcare. Ngalanggan saluran Youtube kami dimana Kami bakal ngabéjaan nalika aya video anyar anu dipasang dina saluran kami.

Éta ogé penting pisan pikeun diajar ngeunaan saha anu bakal ngalayanan korsi anjeun. Mésér produk mobilitas gampang ayeuna. Anjeun tiasa mésér korsi online kalayan gampang. Dealer resmi kami biasana nawiskeun kiriman gratis. Mésér online hartosna anjeun henteu kedah ninggalkeun kanyamanan bumi anjeun pikeun mésér produk kami. Anjeun kedah nelepon kami upami anjeun ngagaduhan patarosan. Anjeun ogé tiasa mendakan dealer lokal ngalangkungan dealer locator kami. Kami salawasna masihan rekomendasi ka palanggan kami.

Salajengna, faktor penting nalika mutuskeun mésér jinis alat ieu kalebet: kelas beurat sareng jinis produk. Korsi roda manual umumna ngagaduhan 3 kelas beurat anu bénten. Beurat standar, beurat, sareng beurat ultralight. Samet didorong diri ogé gaduh kategori. Ieu kalebet bariatric, recline atanapi high back. Naha aya kaayaan médis? Kumaha pangguna ngalaksanakeun kagiatan sadidinten? Naha pangguna bebas? Kami gaduh korsi roda anu didamel pikeun pangguna aktip boh anom boh sepuh.

Sadaya kelompok umur tiasa nganggo korsi manual. Penting pikeun mimiti ngagunakeun pituduh pangukuran. Pas anu pas mangrupikeun hal anu paling penting nalika nuju korsi roda. Korsi mobilitas kedah janten panyuluhan awak hiji jalma. Teras we difokuskeun kanyamanan. Naha jalma na ayeuna raoseun? Naha aya ergonomis anu pas? Naha jalma rawan ngorondang? Sami-sami jalma normal linggih dina méja di kantor. Ergonomi anu saé penting pisan. Saatos urang ngahususkeun hal-hal éta, langkung gampang. Urang teras tiasa naroskeun produk naon anu nawiskeun langkung seueur manpaat? Naha aya modél anu énggal? Atanapi palanggan hoyong ngahémat artos?

Sababaraha korsi manual ngan ukur dianggo samentawis. Dina hal ieu, ahli urang tiasa nyarankeun tetep dina anggaran. Pangguna korsi roda otomotif anu sanés nungtut anu pangsaéna. Gaduh kanopi atanapi headrest memang nambihan biaya. Tapi dina waktos anu sami, éta ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung raoseun. Éta penting pikeun kami. Pikeun milarian pas anu sampurna pikeun anjeun. Sababaraha pangguna hoyong anu langkung lemes. Anu sanés terang yén sabuk korsi anu saé penting. Urang kadang nampi pesenan khusus. Éta saé! Kami hoyong ngabantosan. Ngan ukur butuh komunikasi anu saé. Pastikeun pikeun nyaritakeun dealer anjeun naon anu anjeun milari.

Kami gaduh palanggan sagala umur. Henteu ngan éta, urang gaduh konsumén kalayan kaayaan anu béda. Kusabab kitu urang gaduh langkung ti 100 modél. Anjeun tiasa gaduh anu dikirimkeun ka panto anjeun énjing. Kaseueuran dealer kami nawiskeun pangiriman gratis. Sababaraha dealer malah nawiskeun pangiriman gratis 2 dinten. Unggal dealer ngagaduhan tawaran khusus pikeun pangguna akhir dina produk Karman.

Pariksa laris kami!

Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Dijual!
anyar

Korsi Roda Aktip

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Dijual!

Korsi Roda Aktip

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Dijual!
$109.00
Dijual!

Korsi Roda

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Dijual!

Korsi Roda

802-DY - 30 lbs

$185.00
Dijual!

Korsi Roda

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

ERGO hiber-TP 18

$870.00
Dijual!

Kantong & Kantong

BAG-2501

$81.99
Dijual!

Kantong & Kantong

CP22-LUX

$49.99
Dijual!

Korsi Roda Manual

Bentang 2 - 28 lbs

$569.00
Dijual!

Korsi Roda Ergonomis

Bentang Dua - 28 lbs

$663.00
Dijual!

Korsi Roda Manual

VIP2-TR - 43 lbs

$2,440.00
Dijual!

Bantu Sapopoé

Tanjakan Korsi Roda

$60.00
Dijual!

Panyekel Piala

Holder Piala

$19.95
Dijual!

Asesoris Korsi Roda

EL-980-18

$71.99
Dijual!

Alat-alat Pangropéa

ALAT-KIT

$15.99
Dijual!
Séép

Alat-alat Pangropéa

TC-101

$199.99
Dijual!

Balik & Bantal

AS-1816-LT770

$58.00
Dijual!

Balik & Bantal

AS-9000-ATX

$132.00
Dijual!

Balik & Bantal

AS-LT980

$88.00
Dijual!

Balik & Bantal

AS-MVP502

$116.00
Dijual!

Balik & Bantal

AS-S2501

$116.00
Dijual!

Balik & Bantal

AS-S2512

$116.00
Dijual!
Séép

Asesoris Korsi Roda

CANO-115 - Kanopi Korsi Roda

$163.99
Dijual!

Balik & Bantal

AS-VIP515

$108.00
Dijual!

Balik & Bantal

AS-S305

$96.00
Dijual!

Balik & Bantal

AS-S115

$96.00
Dijual!

Kantong & Kantong

CP4 - Kantong Pundur

$19.00
Dijual!

Kantong & Kantong

CP2 - Kantong Kantong

$11.00
Dijual!
Séép
Dijual!

Batré & Carger

Batre Universal BA-U1

$199.00
Dijual!

Batré & Carger

BAT-12 12 Volt

$259.00
Dijual!

Sabuk pengaman

SB99-48 48 ″ x2 ″

$24.00
Dijual!

Sabuk pengaman

SB22 45 ″ x2 ″

$19.00
Dijual!

Balik & Bantal

Bantal Anti baktéri

$208.00
Dijual!
$219.00
Dijual!

Balik & Bantal

CU-GFR - Foam Gél

$98.00

Balanja Toko Korsi Roda kami - Korsi Roda Manual

Korsi roda Karman anu mana anu pas pikeun kuring?
Di Karman, urang gaduh langkung ti 100 modél pikeun korsi roda manual anu tiasa dipilih. Sacara umum, upami anjeun tiasa ngamajukeun diri dina korsi roda, anjeun bakal hoyong korsi roda paling enteng anu paling enteng aya. Diajar langkung seueur ngeunaan sadaya kategori anu sayogi teras pilih ku beurat produk sareng anggaran. Ieu sababaraha kategori sareng inpormasi kanggo ulasan anjeun:

Korsi Roda Angkutan

Korsi roda angkutan mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngangkut batur ka sareng ti tempat-tempat anu anjeun resep perjalanan. A korsi roda angkutan umumna sempit sareng langkung hampang tibatan a korsi roda standar, Ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun halangan ketat sareng jalan masuk sempit. Aya béntenna antara tungtung luhur urang Kacilakaan Diuji S-ERGO Korsi roda angkutan sareng ogé produk kelas ékonomi. Sababaraha pilihan hébat kalebet urang ERGO LITE jeung S-115TP. Kami ogé ngagaduhan korsi roda pikeun perjalanan, TV-10B.

Korsi Roda Standar Standar

Kaseueuran korsi roda beurat standar mimitian ti 34 pon, hiji korsi roda beurat standar mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu moal sering dianggo; umumna 3 jam atanapi kirang per dinten sareng sering mindahkeun. Pilihan pinuh kami sayogi tina modél anu paling dasar kalayan legrests sareng armrests kana korsi roda anu ngagaduhan pilihan legrests sareng armrests anu tiasa dicabut. Aya ogé modél sareng asesoris opsional pikeun ningkatkeun korsi roda anjeunBantal busa sareng / atanapi Bantal Gél nyayogikeun kanyamanan tambahan.

Korsi Roda

Kalayan beuratna mimitian ti 25-34 pon, urang korsi roda ringan mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu langkung sering dianggo, nalika anjeun peryogi pilihan khusus, atanapi nalika haté anjeun disetél dina pigura khusus sareng / atanapi kombinasi warna pelapis. Kategori ieu nutupan sadayana, sareng korsi roda ringan dina harga kalapa. Korsi roda ieu nawiskeun langkung seueur pilihan sareng urang biasana nyarankeun yén perbandingan kedah dilakukeun ku kategori undak salajengna nyaéta milik urang Korsi roda beurat ultralight dimana alat-alat mobilitas pamungkas sareng fitur-fiturna paling saé pisan.

Korsi Roda Ultralightweight

Ieu kategori korsi roda anu pangsaéna cicingna pangsaéna. Kalayan beurat korsi roda serendah 14.5 pon sareng sayogi dina duanana S-ERGO sareng saderhana modél super lightweight, korsi roda beurat ultralight kanggo pangguna sapinuh waktu anu nungtut kinerja sareng pikeun anu hoyong korsi roda paling enteng mungkin pikeun gampang ngadorong diri sareng ngangkut. Dina kategori ieu, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha fitur anu henteu pernah kapendak dina pesaing sapertos standardize crash crash on Modél S-ERGO sareng ton tina pilihan sareng asesoris henteu ditawarkeun dina kategori basa sanés dina pilihan korsi roda.

Korsi Roda Aktip

urang ERGO ATX nawarkeun anu panghadéna dina kombinasi disiplin manufaktur korsi roda. Kritéria ieu kalebet tapi henteu diwatesan ku kasaluyuan maksimal, kaku, ultra lightweight, kanyamanan, kalenturan, gaya sareng pagelaran anu luar biasa. Kategori korsi roda Ultralightweight kami nyandak kompromi nol sareng departemen R&D kami anu ngadorong téhnik sareng kamampuan manufaktur pangénggalna sareng mindahkeun éta ka anjeun langsung di jalan.

Dengdekkeun / Korsi Roda

Kursi ngagolér atanapi anu sanés dikenal salaku korsi roda "luhur deui" mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu nyéépkeun waktos dina korsi roda sabab nawiskeun langkung seueur posisi pikeun ngagoler. Sareng a korsi roda déngdék nawiskeun posisi alternatif sareng relief tekanan pikeun anu meryogikeun relief tekanan salajengna pikeun panggunaan korsi roda anu berkepanjangan. Duanana kategori kami sacara efektif ngirangan beurat pesaing tradisional janten tetep émut nalika balanja kalayan harga.

Korsi Roda Tugas beurat

Korsi Roda Bariatric kami ngagaduhan beurat beurat 800 pon, ieu Korsi roda tugas beurat tiasa nampung pangguna anu mana waé kalayan lébar korsi maksimal 30 "lébar. Karman ngangkut korsi roda tugas lengkep, tina ékonom Korsi roda bariatric, pikeun kompléks modél highly-configurable / customKami ogé ngagaduhan korsi roda bariatric anu paling enteng di industri pikeun jembar korsi sareng topi beurat na.

Korsi Roda Nangtung

Ngadeg dina korsi roda mangrupikeun produk anu paling berpengaruh anu kami rancang sareng diproduksi dina usaha urang ngamungkinkeun mobilitas kaganggu nyandak kahirupan aranjeunna deui. Kami henteu lirén ngan ukur ngamungkinkeun jalma-jalma nangtung dina korsi roda; kami ngajantenkeun produk harga anu paling kompetitif dina kategori nyetir ékonomi na kana perhatosan bumi sadidinten. Baca langkung seueur ngeunaan sadaya kauntungan, sumber dana, sareng pilihan kauangan upami anjeun resep korsi roda anjeun ngabantosan anjeun nangtung.
Patarosan umum

Naon prosés pikeun mésér korsi roda ti Karman?

Anjeun gaduh sababaraha cara kanggo mésér korsi roda ti kami. Gumantung kana produkna, anjeun tiasa mésér salah sahiji an dealer bata sareng mortir anu sah, atanapi online. Anjeun tiasa milih tina salah sahiji reseller halaman wéb sapertos Amazon atanapi Walgreens, atanapi anjeun tiasa mésér langsung tina halaman wéb ieu.

Naha kuring bakal ditagih pajak penjualan?

Karman diperyogikeun ngumpulkeun pajak penjualan kanggo barang anu dikirimkeun ka nagara-nagara tangtu. Nalika nambihan kana karanjang, pastikeun anjeun lebet kana kaayaan sareng kota tempat anjeun cicing. Sistem otomatis kami bakal ngitung pajak penjualan anu aya hubunganana sareng lokasi anjeun.

Dupi pengiriman barang gratis?

Barang kotak ageung standar kami bakal dikirimkeun ti gudang kami ngalangkungan FEDEX sareng éta gratis. Sadaya pesenan langkung ti $ 89.99 sok dikirimkeun gratis unggal dinten di Karman. Pangangkut anu sanés dianggo gumantung kana ukuran, kasadiaan sareng kiriman LCL anu sanés.

Naha anjeun ngajual korsi roda anu dipaké atanapi nyéwa korsi roda?

Kami henteu ngical atanapi nyéwa korsi roda anu dipaké pikeun alesan kabersihan. Pikeun mastikeun anjeun nampi korsi kualitas pangsaéna kami ngan ukur ngajual korsi roda anyar. Tapi, urang gaduh sababaraha korsi roda open-box anu anyar kanggo dijual. Anjeun kedah nyauran kanggo ningali khusus naon waé anu urang gaduh tapi ulah iklan. Kami henteu nawiskeun korsi roda kanggo nyéwa.

Kumaha korsi roda anjeun ngajual benten sareng anu kuring mendakan di situs sanés?

Karman ngagaduhan sakur korsi sanés anu anjeun mendakan dina situs sanés. Aya dua kategori dimana anjeun tiasa milih. Kalayan jinis "ékonomi", sabab kami pabrik, urang tiasa salawasna ngéléhkeun harga anu diiklankeun tanpa ngajalankeun promosi khusus. Ieu mangrupikeun harga anu hébat unggal dinten urang langsungkeun ka anjeun. Urang ogé ngagaduhan barang-barang khusus sapertos beurat ultralight sareng produk ergonomis anu sanésna sanés nawiskeun salaku mérek anu saling bersaing. Sésana pastikeun anjeun aya dina tangan anu saé kalayan mérek anu parantos aya langkung ti 25 taun!

Naha anjeun ngical (PPE) Personal Protective Equipment / Masker Wajah?

Leres, kusabab pandemi éta, Karman parantos ngekspor rébuan masker pameunteu ka Cina anu ngadukung pabrik dina pandemi mimiti. Kami ayeuna parantos ngabalikeun produksi aliran duanana N95 sareng topeng debu tradisional dipaké dina seueur jinis lingkungan anu béda. Bakal aya promosi terus masker sareng tawaran anu sayogi pikeun nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Naon anu lumangsung upami kuring butuh perbaikan atanapi bagian pikeun alat-alat kuring?

Kami gaduh jaringan padagang anu lega ngalangkungan nagara-nagara bagian. Gumantung kana sifat kompleksitas a padoman korsi roda vs, urang panginten tiasa waé gangguan némbak online atanapi ngirim salah sahiji urang techs ka bumi anjeun kanggo bantosan. Pariksa ulasan kami sareng sababaraha puluh taun pangalaman dina kualitas kami, sésana pastikeun anjeun aya dina panangan anu saé.

Naon anu lumangsung upami kuring hoyong balikkeun peralatan kuring?

Kami hoyong anjeun sapinuhna wareg sareng pameseran anjeun. Upami alat-alat anjeun sumping sareng sanés anu anjeun ngarepkeun atanapi peryogikeun, anjeun tiasa balikeun deui dina waktos 14 dinten salami éta henteu dianggo (ban anu beresih sareng henteu aya goresan) sareng bungkusan aslina. Kacuali Karman ngalakukeun kasalahan, angkutan balik deui tanggung jawab pelanggan. Dua pengecualian pikeun ieu nyaéta korsi roda ringan kustom, anu naungan biaya restock 15%, sareng korsi roda ultralightweight sareng nangtung, anu henteu tiasa dipulangkeun sabab didamel supados mesen. Kanggo inpormasi lengkep mangga tingali kami Kabijakan pamulangan.
Ringkesan ieu dimaksudkeun pikeun tujuan inpormasi umum waé, sareng henteu kedah ditapsirkeun salaku naséhat médis khusus. Anjeun kedah maca labél produk sareng ngadamel instruksi operasi. Salaku tambahan, upami anjeun nginum obat atanapi ngagaduhan kaayaan médis, mangga konsultasi heula sareng dokter atanapi dokter anjeun. Karman henteu ngajantenkeun klinis, operasional, atanapi kasihatan naon waé pikeun nambihan kaayaan médis anjeun. Alat korsi roda sareng mobilitas anu paling cocog nyaéta anu kami milari pikeun anjeun sareng nyungkeun anjeun verifikasi sareng ahli médis.

"Mésér raray masker AYEUNA - N95 BARI SUPPLIES Tukang"

BACA Langkung lengkep ngeunaan naon anu ceuk "JAY LENO" - XO-202 NGADEGKEUN WEELCHAIR

LT-980 "Jualan TERBAIK 13LB * WHEELCHAIR"