Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Némbongkeun sakabéh hasil 2

Ranjang Ranjang

Tinjauan Umum Kasalametan Ranjang Kaamanan

Rail Kaamanan Wellness ti Karman mangrupikeun jalan kaluar anu saderhana pikeun pencegahan ragrag di luar bumi atanapi ranjang anu tiasa diatur. Sakali dipasang, Rel Kasalametan Welness nyayogikeun bantosan padet di-na-luar ranjang sareng tiasa ngabantosan nyegah waktos wengi anu bahaya. Kalayan kapasitas beurat 400 lbs, rel sareng gagang bantosan bakal masihan jaminan anu diperyogikeun pikeun anu merjuangkeun mobilitas anu kawates atanapi nyimpang. Rel Kaamanan Wellness sumping standar sareng topping bantal touch touch, tali kaamanan, sareng klip pikeun ngagantung rel anjeun di sisi ranjang nalika henteu dianggo. Potongan aksésori anu sayogi kalebet kantong ageung, potongan, sareng méja baki overhead swivel. Rel Kaamanan Wellness dianggo dina kasur jangkungna 6 "-15" sareng masang gancang kana jinis ranjang tradisional sareng platform. Diménsi potongan dasarna 19.5 "x 28.5" sareng jangkungna sareng lébarna rel 18.5 "sareng 27". Ngungkulan tantangan mobilitas tiasa sesah, ngajantenkeun bumi anjeun langkung aman sareng langkung pikaresepeun ku Wellness Safety Rails ti Karman.
  • Ranjang ranjang ngamungkinkeun mindahkeun gampang dina sareng kaluar tina ranjang sareng ngabantosan nyegah usum wengi
  • Ngamankeun pigura ranjang sareng tali kaamanan anu kalebet
  • Anggo Bariatric kalayan kapasitas beurat dina 400 lbs
  • Datang sareng kantong panitia anu dilebetkeun pikeun ngajaga barang anu caket
  • Masang gancang sareng gampang dina ranjang tradisional sareng platform; teu dimaksudkeun pikeun dipaké dina ranjang anu tiasa diatur
  • Éta henteu dimaksadkeun kanggo dianggo sareng ranjang anu tiasa diatur, ranjang balita, ranjang cai, ranjang tiup, atanapi ranjang susun. Entong nganggo kasur lemes tambahan
  • Potongan aksésori anu sayogi kalebet Lampiran méja overbed jeung Kantong ageung barang tambahan
Dijual!

Rel Pesanggrahan

Mantuan Rail - ASSRL-100

$36.00
Dijual!
$45.99